2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا به همین راحتی😭😭😭

اره والا،غصه بخورم مگه پیدا میشه،اتفاقا چن روزپیش تلویزیونمون سوخت شوهرم حرص میخوردگفتم ولش کن خونه پرش،اینه چن ماه بدون تلویزیون میمونیم مگه حرص بخوری درست میشه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
چاره ای هم نیس واقعا😔😔

ببین منو فدااااااااای سرت خوب؟ اول قشنگ بهش فکر کن و چار تا لیچار هم بار دزده کن بعد ولش کن صدقه سرت بابا با حرص خوردن فقط درد و بلا به جون خودت میخری

عروسی خواهرم بود عروسی توی شهر دامادمون بود

بابام و مامانم و دختر خاله هام  لباس های مجلسی ها و کت و شلوار ها شون رو گذاشته بودن توی صندوق عقب ماشین بابام که شب قفل صندوقو میشکنن و دزد میزنه و فکر کن چقددددددر ضد حال بود کلی گشته بودن کلی خرج کرده بودن کلی ست کرده بودن کیف ها کفش ها لباس مجلسی ها اووووه میدونی چقدر پولشون بود؟

ما چی کار کردیم؟ یه بعد از ظهر حرص خوردیم بعدش گفتیم صدقه سرمون بابا چی کار کنیم؟ بخاطر چهار تا لباس و کیف و کفش خودمونو بکشیم؟ 

بعدشم رفتیم دوباره لباس خریدیم یعنی فک کن یه تومن ازت زده باشن ولی تو دو تومن ضرر کرده باشی😁😁😁 

یه به درک بگو یه فووووت محکم کن و ولش کن وااالا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است