2777
2789
بعدم اگه كسي از فاميلاش حرفي بهم بزنه ناراحتم كنه ميگه بدار بزنن ولسون كن اهميت نده

کلا مردا همینن وارد حواشی نمیشن همش میگن ولش کن ولی اگه کسی از فک و فامیلای ما بهشون چیزی بگه دیگه ول نمیکنن

میشه برای سلامتی همسرم و خانوادم صلوات بفرستین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ زیاد دنبال عشق آتشی نباش،مگه چند درصد مردا میدن جواب میدن ک شوهر شما بده،اتفاقا اکثرا مردا چون عقلانی رفتار میکنن توصیه میکنن ما خانوما اهمیتی ب حرفای خاله زنکی و کنایه ها ندیم.

ابن ربطی ب غیرت نداره 

کلا مردا همینن وارد حواشی نمیشن همش میگن ولش کن ولی اگه کسی از فک و فامیلای ما بهشون چیزی بگه دیگه و ...

دقيقا

اخه ما جمع دوست داريم همه جون زن وشوهر 

همه شوخي ميكنن باهم اما اگه به زن هم به شوخي چيزي بگن 

مرداشون

حتي بشوخي واكنش نشون ميدن اما شوهرم نه

اره  خيانت كنه يه طوري كه بتونم طلاق بگيرم بهانه خوبي داشته باشم

خوشی زده زیر دلت 

چشماتو ببند و واقعا ب فردای روز طلاق فکر کن،ب اینکه اون ب هر زنی بخواد راحت نگاه کنه و پیشنهاد ازدواج بده،و دیگه نبینیش،دیگه مال تو نباشه

راحت حرف طلاق نزن وقتی دوسش داری