2777
2789

من چهار ماه تو اقدامم ماه اول و دوم سه چهار روز پریودیم جلو افتاد ولی این ماه  سر موعد پریود شدم خیلی دلم گرفته که چرا حامله نمیشم سوال اطرافیانم دیونه م کرده 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو میرن که ی زمانی کیست یا فولیکول کوچیک بود مشخص بشه یا اینکه سایزها طبیعی یا نه. ان شاالله که مش ...

منم سونو رفتم چیزی نداشتم اون موقعه که سونو دادم قرص پیشگیری از بارداری میخوردم که شوهرم گفت دیگه نخور که حامله بشی 

منم هستم..امروزم باید پری بشم ..دوروز پیش بیبی زدم متفی بود

بی بی هاتو حروم نکن منم مث تو  دو روز قبلش زدم منفی شد شب موعدم زدم منفی شد فرداش پی پی جان تشریفا شدن بذار از موعدت بگذره بعد بزن

منطورت چه آزمایشایی هستش رفتم دکتر فقط ازمایش تیروئید نوشت با سونو

نه ازمايشاي هورموني روز سوم رو حتمابايد بدي و ازمايش ذخيره تخمدان همسرتم بايد ازمايشا سپرم بده

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
نه ازمايشاي هورموني روز سوم رو حتمابايد بدي و ازمايش ذخيره تخمدان همسرتم بايد ازمايشا سپرم بده

آزمایش ذخیره تخمدان دادم ولی هنوز همسرم آزمایش نداده 

خیلی ممنونم از راهنمایت