2777
2789
عنوان

خونه نزدیک مادر شوهر یا دور

919 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم ،آدمای بدی نیستن ولی من شخصیتم جوریه ک نمیتونم صمیمی بشم و هر دم ب دقه برم خونشون ،چون خونمون کوچیکه با همسرم تصمیم گرفتیم ی خونه جدید بخریم ،نمیدونم کجا بخریم ی خونه هست توی همین خیابون ک نزدیکه خونه مادر شوهرم اینا هس ی دونه هم پیدا کردیم اون ی 10 دقه با ماشین راه هست،شوهرم میگه همین خیابون کناری ،موندم چیکار کنم شما تجربتون چیه تو این زمینه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره دور

حدود۱۰۰۰۰کیلومتر فاصله😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ما هم خییلی نزدیکیم ب مادر شوهرم

ادمای بدی نیستن 

اما چون سنشون بالاست و خودشون سحرخیزن هوقت شوهرم مرخصی باشه سحر میان پشت در خونه هی زنگ و در میزنن که با شوهرم مثلا کار دارن

من فقط از این رفتارشون خیلی بدم میاد

و اینکه یکی بیاد خونمون میان سرک میکشن

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

منم همینطوریم تا خونه مادرشوهرم تقریبا باماشین دودقیقه ست

چاره ای نداشتیم جاهای دیگه خونه میخریدیم گرونترمیشدالان ولی بخاطرشغل همسرم ۲۰۰۰کیلومتردورم الان ولی از یه لحاظ هایی راحتترم

ازیه لحاظ هاییم به ضررم شد ولی نفعش بیشتراز ضررشه 

بستی به اخلاق طرفین داره وشرایط