2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد 7 ماهه

23017 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دخترم 10 روز از 6 ماه رو برده بود که بهش غذا دادم،الان 17 روز از 7 رو برده و تازه سوپ رو شروع کردم پوره سیب زمینی هم بهش دادم و الان سه روزه که دفع نداشته و صبح یک تکه سفت توی پوشکش دیدم و حالا زور میزنه و نمیتونه دفع کنه،میخواستم ببینم توی این سن روزانه چه مقدار آب بخورن مشکلی نیسیت؟؟ بعد کسی بوده توی این سن پوره سیب یا گلابی داده باشه؟؟ برای یبوستش خوبه آیا؟؟ ممنونم اگه جوابم رو بدید

دور نافش روغن زیتون بمال یبوستش رفع میشه 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

از غذای سفره بهش بده

میوه بهش بده

ایندفعه که رفتم بهداشت گفت اون مدل پشت کارت واکسن ها منسوخ شده و میخوان برش دارن

الان من به بچم همه چیز میدم خداروشکر مشکل یبوست نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

حریرع بادوم بده بهش به خاطر روغن بادوم مزاجش درست میشه،بله پوره گلابی بده بخوره سیب نده

آره آنموقعه ها که حریره بادوم میدادم اینجور نبود...الان که سوپ رو مزمزه کرده حریره نمیخوره...ولی پوره میوه دوس داره

بچه اتون چند ماهه اسیت؟؟

هفت ماه و یه هفته

فقط اولش بهش فرنی خالی میدادم

الان همه چی میخوره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کمپوت گلابی خونگی درست کن و ابشو به بچه بده

توی تمام‌غداهاش کره بریز

پوره سیب زمینی شکمو سفت میکنه و یبوست میشه در کل نوزادا با شروع غذا یبوست میشن و همش باید حواست باشه

هفت ماه و یه هفته فقط اولش بهش فرنی خالی میدادم الان همه چی میخوره

منم 10 روز اول فرنی بعد حریره بعد 10 روز از هفت ماه برده بود یبار سوپ دادم دیگه ندادم تا الان که 17 روز از هفت رو برده ولی چون مسافرت بودم پوره سیب و گلابی رو میدادم که مریض نشه...حالا برگشتم خونه و اینجور یبوست شده😩

منم 10 روز اول فرنی بعد حریره بعد 10 روز از هفت ماه برده بود یبار سوپ دادم دیگه ندادم تا الان که 17 ...

دیگه سوپو شروع کن براش یکم هویج و جعفری و یه تیکه مرغ  و اب و یکم‌نمک و کره بزار بپزه بعدش میکس کن 

من بعدش یکم ابلیمو هم‌میریزم

هر دفعه یه چیزی و جا به جا کن و درست کن

یه بار ماهیچه

یه بار سیب زمینی یه بار عدس و

رشته و 

....