2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی فقط درد پریودی از دوم برج دارم.زیر شکمم خیلی شدید درد گرفت جوری ک نمیتونستم بشینم.ترشح زیاد ...

بخاطر کلومیفن هست دردا من اون ماه کلومیفن خوردم درد سینه و شیکم و واژن داشتم اما این ماه لترزول خوردم فقط چندساعت درد کوچولو داشتم

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  
من ماهای قبل فقط بادارو قبل پریودی سینه هام دردمی کردامااین سری بدون داروی شیمیایی اینجوری هستم بادو ...

من سری پیش ک حامله شدم سینه هام شدید درد میکرد.البته میگن داروهای شیمیایی تا یکی دو ماه بعد اثرش هست.انشالله باردار باشین.تست نزدین؟

پریودتون هم تاخیر داشت؟ 

اون ماه قرص مصرف کردم نه سرموعدم شدم اما ماه های قبلش اره با ۵ماه تحت نظر دکتر بودن هم پریودام هم فولیکولام بهتر شدن خیلی بهتر امروزم موعدمه خداکنه باردار باشمو نشم

اون ماه قرص مصرف کردم نه سرموعدم شدم اما ماه های قبلش اره با ۵ماه تحت نظر دکتر بودن هم پریودام هم فو ...

اها.انشالله خبرشو بدین.من پریودام منظمه همیشه.واسه همین امید دارم هنوز البته اگر به خاطر امپول نباشه این تاخیر.اخه شنیدگ اگر باردار نباشی 14 روز بعد تزریق امپول پریود میشی

اها.انشالله خبرشو بدین.من پریودام منظمه همیشه.واسه همین امید دارم هنوز البته اگر به خاطر امپول نباشه ...

انشاءالله شماهم باردار باشی خیلی امیدوارم باشم چون جواب سونوگرافیم خیلی خوب بود

من سری پیش ک حامله شدم سینه هام شدید درد میکرد.البته میگن داروهای شیمیایی تا یکی دو ماه بعد اثرش هست ...

ممنون گلم،صبح تست زدم منفی شدولی بعدچندساعت یه هاله ی خیلی کمرنگ داره،ولی بعد5دقیقه میگن اعتبارنداره

ازیه جایی به بعدفهمیدم:ازتنهایی کپک بزن،ولی ازمعیارهای منطقیت نگذر
ممنون گلم،صبح تست زدم منفی شدولی بعدچندساعت یه هاله ی خیلی کمرنگ داره،ولی بعد5دقیقه میگن اعتبارنداره

امید هست هنوز.اینکه خوبه من تست دیروزمو میخاستم بندازم اشغالی دیدم دو خط شده