الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدبختی مادرا اینه همش نقطه ضعف دارن در مقابل بچه هاشون. مردام از همین استفاده میکنن. اینقدر ساده نباشین. بگین بچه رو نمیخام. دودستی میدن بهتون. خیلی وابسته نشون ندین خودتون رو
اوایل ننه اینم پرش میکرد میومد خونا کلا یه آدم دیگه میشد منو گریه مینداخت بعدش منو میبرد خونه آشغال باباش،یه بار رفتیم حامله بودم ۶ ماهمبود خیلی گریه کردم ننه اش تا منو دید نگران داشت نگاممیکرد انگار منتظربود یه چیزی بگم ولی نگفتم تا اینکه حرفش پیش اومد گفتم خدا لعنت کنه کسی که گوش حمید(شوهرم) رو پرمیکنه خاک تو سر پسرخالش من که میدونم اونه خدا لعنتکنه که گوش اینو پرکرده،الکیگفتم که میدونم تویی،دیدم رنگش شد عینگچ،پاشد واسه خودش نبات چایی آورد😏از اون به بعد دیگه از غلطا نمیکنه بکنه ام تو روش میگم،اونروز استانبولی پختم خوردیم ام من دوس دارم هم شوهرم،مث فضولا کا هپیشه میپرسه اونروزم میگه ناهار چی خوردین منم گفتم استانبولی،موقع شام بوداااا ساعت ۹ اینا،شوهرممیگه گشنمه بریم شام بخوریم چی بگه خوبه؟ میگه حتما کم پختی که بچم سیر نشده....!!!!! منم زل زدم تو صورتش گفتم نه اتفاقا خیدیمزیاد میل کرده فقط ما ناهارو ساعت ۱ میخوریم شامو ۸ امروز اومدیم اینجا علاف شدیم شاممون طول کشیده!!
واسه من جلوی پسرش خودشو میزنه به موش مردگی اونا نیست اتیش میشه واسه من همش اعتقاد داره بچه هاشو خوب تربیت کرده ولی کل بچه هاش لنگه ی همن هیچکدوم ادم نیست همشون حیوونن