2777
2789
خریت احمق بودم گفتم ادمه قدرمو میدونه

دور از جون

ظاهرا سنت کمه ۲۲ سالته

اخه خودت بچه بودی پدر و مادرت چرا گذاشتن؟😞

چی بگم 

امیدوارم زندگیت خیلی بهتر شه 

اگه سعی کنی درس بخونی و بری سر کار خیلی خوبه واست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نه هیچی نگفتن اگه توخونش زندگی میکنی سخته نفقه گزفتن بهترین راه مهریه اجرا گذاشتنه 

نه ماه هاس ازش کوچکترین خبری ندارم و ندیدمش

تمام پل های ارتباطی رو قطع کرده قد یه پیام هم جواب نداده

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
مث من......خاک‌تو سرمن......بازم سروتهشو میزنی میگه بریم خونه مامانم اینا.....تو خونه میشینه ما رو ب ...

خاک توسر اینجور مردا خاک توسر شوهر عوضی واشغال من که لیاقت منو بچمو نداره منم همینه شب تاصبح اونجاس وگوششو پر میکنن

این کارو نکن توخودتو بکشی شوهرت راحت زندگی میکنه عین خیالشم نیست خانوادش دخالت میکنن یانه 

تاقبل عیدباخانوادش عذابم میداد جای دورکارمیکرد وقتی میومدبجای اینکه وقتشوبهم بده تامیرسید میرفت دنبال خواهراش میگفت میخندیدبااونامنم فقط کلفتی امسالم فقط دوستاشه

بدبختی مادرا اینه همش نقطه ضعف دارن در مقابل بچه هاشون. مردام از همین استفاده میکنن. اینقدر ساده نباشین. بگین بچه رو نمیخام. دودستی میدن بهتون. خیلی وابسته نشون ندین خودتون رو

بدبختی مادرا اینه همش نقطه ضعف دارن در مقابل بچه هاشون. مردام از همین استفاده میکنن. اینقدر ساده نبا ...

بدبختی مااینه که تمام حقو میدن به مرد اخه چرا مادر باید عذاب بکشه واسه بچش هزارتا عیب روش بمونه بچه ماله پدر باشه به خدا لج داره 

خاک توسر اینجور مردا خاک توسر شوهر عوضی واشغال من که لیاقت منو بچمو نداره منم همینه شب تاصبح اونجاس ...

اوایل ننه اینم پرش میکرد میومد خونا کلا یه آدم دیگه میشد منو گریه مینداخت بعدش منو میبرد خونه آشغال باباش،یه بار رفتیم حامله بودم ۶ ماهم‌بود خیلی گریه کردم ننه اش تا منو دید نگران داشت نگام‌میکرد انگار منتظربود یه چیزی بگم ولی نگفتم تا اینکه حرفش پیش اومد گفتم خدا لعنت کنه کسی که گوش حمید(شوهرم) رو پرمیکنه خاک تو سر پسرخالش من که میدونم اونه خدا لعنت‌کنه که گوش اینو پرکرده،الکی‌گفتم که میدونم تویی،دیدم رنگش شد عین‌گچ،پاشد واسه خودش نبات چایی آورد😏از اون به بعد دیگه از غلطا نمیکنه بکنه ام تو روش میگم،اونروز استانبولی پختم‌ خوردیم ام من دوس دارم هم شوهرم،مث فضولا کا هپیشه میپرسه اونروزم میگه ناهار چی خوردین منم گفتم استانبولی،موقع شام بوداااا ساعت ۹ اینا،شوهرم‌میگه گشنمه بریم شام بخوریم چی بگه خوبه؟ میگه حتما کم پختی که بچم سیر نشده....!!!!! منم زل زدم تو صورتش گفتم نه اتفاقا خیدیم‌زیاد میل کرده فقط ما‌ ناهارو ساعت ۱ میخوریم شامو ۸ امروز اومدیم اینجا علاف شدیم شاممون طول کشیده!!

سلام🙋‍♀️
اوایل ننه اینم پرش میکرد میومد خونا کلا یه آدم دیگه میشد منو گریه مینداخت بعدش منو میبرد خونه آشغال ...

واسه من جلوی پسرش خودشو میزنه به موش مردگی اونا نیست اتیش میشه واسه من همش اعتقاد داره بچه هاشو خوب تربیت کرده ولی کل بچه هاش لنگه ی همن هیچکدوم ادم نیست همشون حیوونن