2777
2789
عنوان

سوال دارم .....

156 بازدید | 16 پست

بخيه هاي اون قسمت بعد زايمان تا چند وقت خوب ميشن از كجا بفهمم خوب شدن ؟؟

خونريزي تا چند وقت ادامه داره كي قطع ميشه ؟؟

🤦🏻‍♀️

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
بخیه رو نمیدونم چون سزارین بودم، خونریزی حدود ۴۰ روز

اووووو تا چهل روز خونريزي دارم !!!....... 

چقدر طولاني .... 

بچه اولم كه سزارين شدم يه هفته بيشتر خون نيومد اونم خيلييي كم .......

ايندفعه كه طبيعي بود بايد چهل روز طول بكشه !!  

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره سز کن

چيرو دوباره سز كنم طبيعي زايمان كردم تموم شد خواهر ....

🌸🌸

چيرو دوباره سز كنم طبيعي زايمان كردم تموم شد خواهر .... 🌸🌸

به سلامتی . مبارک باشه❤ قدمش پر از خیرو برکت باشه .

مگه چندسال فرقشونه که اینو طبیعی آوردی؟

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تا ۵۶ روز خونریزی داشتم    تا ۴۰ روز بد بخیه هام خوب شد  بد سه ماه هم دوتاش باز شد

گفتي تا چهل روز بخيه هات خوب شدن بعد از كجا فهميدي سه ماه بعد دوتاش باز شدن !؟

🌸♥️

به سلامتی . مبارک باشه❤ قدمش پر از خیرو برکت باشه . مگه چندسال فرقشونه که اینو طبیعی آوردی؟

مرسي عزيزدلم 🌸♥️

سه سال فرق دارن .....

[QUOTE=80705898]گفتي تا چهل روز بخيه هات خوب شدن بعد از كجا فهميدي سه ماه     درد داشتم &n ...

اي داد ....

بعدش چيكار كردي مشكلي كه پيش نمياد ؟