2777
2789
با اجازه استارتر  من همسرم بچه خیلی دوست داره  ولی من میگم حالا جا داریم ۳ ساله ازدواج ک ...

عزیزم بچه داری سخت ترین و شیرین ترین کار دنیاست باید حتما از لحاظ روحی آمادگی پذیرش مسولیتشو داشته باشین از نظر سنی هنوز وقت داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۵۰ روزشه رو پام خوابوندم الان اوردمش رو تخت کنار خودم یه ساعت دگه بیدار میشه دیگه نمیخوابه&nbs ...

کلا چند ساعت میخوابه؟

دختر من ۲،۳میخوابه تا ده صبح هر دوساعتی پا میشه شیر میخوره

منم پسرم سرماخوردگي داره ميترسم تب كنه دو روزه درست نخوابيدم احساس ميكنم مغزم داره منفجر ميشه خودمم ...

درکت میکنم عزیزم...

پسر من هم چهار روزه مریضه تب میکرد

دو شب که نخوابیدم یا نشسته بالا سرش چرت زدم مدام تبشو چک میکردم

تب خیلی بده 

الآنم که بهتر شده ولی دارو داره باید بیدار بمونم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

عزیزم بچه داری سخت ترین و شیرین ترین کار دنیاست باید حتما از لحاظ روحی آمادگی پذیرش مسولیتشو داشته ب ...

بله وقت که داریم اخه اطرافیان هم همه بچه دارن همسرم وقتی نگاهشون میکنه دلم میسوزه براش😍

استارتر جان تازه اول راهی منم یک قلمو خوابوندم درگیر دومیم دو سال و هشت ماهشونه

وای نگو من فک میکردم هشت ماه به بالا دیگه راحتم با ما میخوابه با ما بیدار میشه 

درکت میکنم عزیزم... پسر من هم چهار روزه مریضه تب میکرد دو شب که نخوابیدم یا نشسته بالا سرش چرت زدم ...

من دقيقا نميدونم به چي ميگن تب

الان پيشونيش خنكه 

يعني ممكنه تو خواب يهو تب كنه من نفهمم!؟ خودش بيدار نميشه گريه كنه؟

دستشو ميخوره  دقيقا از دوماهكيش ابريزش شديد دهن داره يكم شير برميگردونه خيلي كم بدخوابه زود ...

دختر من خس خس میکنه 

موقع شیر خوردن عرق میکنه 

تو خواب عق میزنه 

نمیدونم رفلاکسه یا نه خیلی نگرانم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
دختر من خس خس میکنه  موقع شیر خوردن عرق میکنه  تو خواب عق میزنه  نمیدونم رفلاکسه ی ...

وزن گيريش چطوره!! پسر منم اينجوريع همشم دستاش خنكه تا دو روز پيش دارو واسه كوليكش ميدادم حالا هم بابد رفلاكس بدم

وزن گيريش چطوره!! پسر منم اينجوريع همشم دستاش خنكه تا دو روز پيش دارو واسه كوليكش ميدادم حالا هم باب ...

وزنش ک برا یه ماهگی بردم گف خوبه دیگه نبردم 

بچت چن وقته وزنش چقده 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
من دقيقا نميدونم به چي ميگن تب الان پيشونيش خنكه  يعني ممكنه تو خواب يهو تب كنه من نفهمم!؟ خو ...

چند سالشه؟

تب بیشتر تو خواب میاد حواست باشه...

مدام با تب سنج چک کن...

پسر من از پیشونیش میفهمم دماشو

لبمو میچسبونم رو پیشونیش تب داشته باشه کاملا متوجه میشم و بعد دما سنج میزارم و دارو...

چند روز پیش تبش رو چهل بود

بی حال شد یهو لرز کرد نوک انگشتاشم سرد شد یکم...

دور از جونش ترسیدم فک کردم تشنجه زبونم لال...

سریع بردمش دکتر...

گفت تب و لرز بوده...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

وزن گيريش چطوره!! پسر منم اينجوريع همشم دستاش خنكه تا دو روز پيش دارو واسه كوليكش ميدادم حالا هم باب ...

سونو انجام دادی فمیدی رفلاکس داره؟