2777
2789
عنوان

به خاطر مادرشوهرم با شوهرم قهرم

549 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد

مادرشوهرم خيلي زن خوبيه همسرم هم خيلي خوبه ولي نميدونم چرا تازگيا به رابطه شوهرم با مادرش حساس شدم اصلا دلم نميخواد شوهرم با مادرش زياد صحبت كنه يا شوخي كنه چون زود عصبي ميشم دوست ندارم بعضي حرفارو به مادرش بزنه احساس ميكنم هنوز بچه ننس ما يكساله كه ازدواج كرديم الانم با شوهرم به خاطر مادرش قهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه پسرمو باردار شدم خیلییییییییییییییی خوب شدم تقریبا هر روز سر این مسئله که محبت نکنه به مادرش نچسبه .......ما دعوا داشتیم نمیتونستم بگممم دردم چیه خجالت میکشیدم میدونستم شوهرمم ناراحت میشه 

خلاصه 

پسرمو که باردار شدم خودمو گذاشتم جاش گفتم من این همه زحمت واسه بچه تو شکمم میکشم  این همه استرس فلان ...

یه حورایی درکش کردم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

ببخشی دوست گلم. ولی تو این مورد ایراد از تو هستش. اخلاق نرمالی نیست. اینجور که تو نوشتی ادم حس میکنه خودخواهی شدید داری و همه چیز رو برا خودت میپسندی و برا دیگران حقی قائل نمیشی. اینم خوب نیست زندگی نابود کنه شدید. و تدامشم تنهایی مفرط برات ببار میاره.

من مادر شوهرم اوایل عروسی به شوهرم پیامای آنچنانی و عاشقانه میفرستاد مثلا در حد پیامای دوست دختر دوست پسری! یبار من دیدم اتفاقا هیچی هم نگفتم بعد اون شوهرم  پیاماشو پاک کرد..

زنگ زدنشونم که مادرش آمار رفت و برگشتشو میپرسید که تو خونه بودنی زنگ نزنه فقط سرکار زنگ بزنه.

من خیلییی بدم میومد میگفتم بالاخره یه بار جلوی من میتونن حرف بزنن که! شوهرمم دقیقا همینطور همینکه ماشو از در میذاشت بیرون زنگ میزد یا به بهونه نون میرفت بیرون زنگ میزد.خودشون منو حساس کردن جدیدا زنگ هم میزنن شوهرم پاک میکنه!!!! اخه مگه من چیکارتون دارم😔فهمیدم پاک میکنه خیلی دلم شکست ولی هیچی بهش نگفتم نمیبخشمشون که باعث این حساسیت من شدن و روانمو به هم ریختن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

حساسیت اولتون بی مورده.به رابطه خودت و مادرت فکر کن.

ولی حرف دومت، غیر مستقیم به شوهرت بگو ک مثلا شوهر یکی از دوستات همه حرفای خودشو زنشو میذاره کف دست مامانش.بگو چه اخلاق بدیه ک شوهر دوستت اینجوریه.همین.

تیکر 

شوهرم خيلي خانوادشو دوست داره مخصوصا مادرش،مادرشم خيييييلي پسراشو دوست داره ولي زياد به شوهرش علاقه نداره احساس ميكنم محبتي كه بايد از شوهرش بگيره رو از پسراش ميگيره،حق ندارم بگم بالا چشم مادرت ابروئه

.مادرش روزي ٢-٣ بار به هر كدوم از پسراش زنگ ميزنه،٤ تا هم پسر داره.آخه من نميدونم يه مادر در طول روز كه پسراش سركارن چكار به پسراش داره!!! به منم كه زنگ نميزنه، ترك هستن و من متوجه زبونشون نميشم،بعضي وقتا ميبينم كه با شوهرم تركي صحبت ميكنه خب آخه كار زشتي نيست؟ وقتي كه من متوجه نميشم چرا بايد با شوهرم تركي صحبت كنه