2777
2789

دخترم ۵ سالش تموم شده ۲ماهه تو ۶ ساله دوست دارم بفرستمش یا باشگاه یه رشته ای ادامه بده یا بفرستمش شنا که آقامون میگه شنا نه فعلا براش زوده خسته میشه حالا به نظرتون چیکار کنم بچه هاتونو شما چه کلاسی ثبت نام کردید درضمن یه پس ۱ ساله هم دارم که رفت وآمد برام کمی مشکله حالا به نظرتون چیکار کنم 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
اقاتون منو كشته 😂 من يه دوست دارم داره حرف ميزنه ميگه آقاييم ياد اون افتادم 

خخخخخخخخ 🤗🤗🤗🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم 5سالشه سه سالگی بردم ژیمناستیک اما خیلی گریه میکرد اذیت شد فعلا جایی مد نظرم نیس میتونی تو خونه کار کنی باهاش نقاشی

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

مهد گذاشتمش خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه یکی از اقوام رو  6 سالگی فرستادن شنا فقط پادوچرخه یاد گرفت بعدشم فراموش کرد. یک مقدار واسه شنا زوده. بذاز 9 ساله بشه بعد.(البته جزو واجباته حتما باید شنا یاد بگیره)

الان انعطافش بالاس ژیمناستیک خوبه حسابی هم انرژیش تخلیه میشه.

یه کلاس موسیقی هم بذارش الان سن خوبیه (عموما واسه مبانی موسیقی از ارف شروع میکنن)

کلاس اول دبستان رو که تموم کرد 3ماه تابستون ببرش انجمن خوشنویسان، کلاس خط.....اینجوری از ابتدا زیبا نوشتن رو یاد میگیره.

از 11 سالگی هم یه کلاس رزمی مثل دفاع شخصی بفرستش که دفاع از خود رو یاد بگیره.

راستی یه نکته: واکسن ام ام آر زده؟ اگر نزده از دکترش بپرس ببین پیشنهاد میکنه تزریق کنه یا نه (واکسن اوریون، سرخک و سرخچه هست من نوزاد بودم برام زدن البته تزریقش مثل هپاتیت ب و فلج اطفال اجباری نبود) ( در مورد واکسن اچ پی وی Hpvکه مخصوص تبخال  و زگیل تناسلی .... هست هم بپرس ببین کی تزریق کردنش بهتره. به هر حال چون میخوای کلاس شنا بفرستیش بدونی بهتره)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بچه یکی از اقوام رو  6 سالگی فرستادن شنا فقط پادوچرخه یاد گرفت بعدشم فراموش کرد. یک مقدار واسه ...

خیلی خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتید گلم چشم حتما پیگیری میکنم موردایب که گفتی رو به دکتر میگم سپاس 💐💐💐💐💐💐💐💐

بچه یکی از اقوام رو  6 سالگی فرستادن شنا فقط پادوچرخه یاد گرفت بعدشم فراموش کرد. یک مقدار واسه ...

عزیزم این واکسنهایی که گفتید مگه جز برنامه واکسن هاشون که بهداشت از بدو تولد شروع میکنه براشون نیست ؟؟یا جدیدن ؟؟میشه لطفا توصیح بدید این واکسن تبخال تناسلس برا بچه ها میزنن؟؟ من که فکر کنم خودمم نزدم!!

عزیزم این واکسنهایی که گفتید مگه جز برنامه واکسن هاشون که بهداشت از بدو تولد شروع میکنه براشون نیست ...

عزیزم من مجردم و نی نی ندارم . در جریان واکسن های بهداشت نیستم. ولی فکر کنم کلا بهداشت واکسن های اجباری رو بزنه.

زمان من ام ام آر اختیاری بود ولی دکترم توصیه کرد حتما برام بزنن. الان تو بزرگسالی مجدد تزریق کردم بعد حدودا 20 سال چون پادتنش تو بدنم کم شده بود. ولی یادمه تو دبستان همکلاسیام اکثرا اوریون گرفتن و هر کدوم دو هفته غیبت کردن در نتیجه تزریق کنید بهتره. اگر پسر هم باشه بچتون که فکر میکنم طی اریون نباید حرکت کنه تا اونجایی که شنیدم احتمال داره عقیم بشه که خب مسلما نمیشه بچه رو جایی بست که تکون نخوره. کلا فکر کنم تزریق کنید به نفعتون باشه بارم از پزشک اطفالش بپرسین.

واکسن اچ پی وی هم تو اروپا تزریقش اجباری هست و دقیقا قبل از اولین رابطه جنسی تزریق میشه. ولی تو ایران اختیاری هست. اگر دختر دارین بهتره تزریق بشه از سرطان دهانه رحم جلوگیری میکنه.

اطلاعات بیشتر تو لینک زیر

http://www.beytoote.com/health/malady-remedy/hpv2.html

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد