2777
2789

سلام .دخترم ده ماه تموم کرده رفلاکس پنهان داشت و خیلی بی اشتها شده بود از اول 8ماهگی   سه ماهه که صبح نصف قرص بیست نکسیوم و شب نصف بهش میدم دیگه خوب شیرو غذا می خوره آرزومه روزی برسه دخترم بدون این قرص غذاشو بخوره.الان بعد سه ماه باز همین جور داروشو ادامه بدم!!!فک می کنید کم کنم؟آخه شنیدم دارو جنبه درمان داره یعنی تو این سه ماه برگشت اسیدش تموم شده!!شما تجربه ای در این زمینه ندارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این قرص نباید ناگهانی قطع بشه

اگه علائم بچه رفته شروع کن یک هفته فقط یکبار در روز بهش دارو بده من باشم‌شب میدم چون تو خواب رفلاکسشون بدتر میشه شب ها

اگر دیدی علائم ظاهر نشد چه بهتر اگر اومد روزی یکبارت رو ادامه بده تا دو هفته بعد ش اگر بدتر نشد بیارش روزی یک چهارم اگر‌وزن گیری خوب بود و مشکلی نداشت بعد از یک هفته قطعش کن اگر علائم ظاهر و بچه بی تاب شد قرص رو ادامه بده

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خیلی از بابت دادن این قرص نگرانم درسته رفلاکس دخترم رو واقعا کنترل کرده ولی خوب قرص خیلی قویه مثلا م ...

دخترتون بیقراری شبانم داشته یا فقط بی اشتهایی؟؟

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

من دخترم الان ۷ ماه و نیمه س یک ماه و تیمه این قرص رو قطع کردم‌بعضی شب ها خیلی بیتاب میشه اما در کل خوبه. دکتر گفت اگر وزن گیری ترمال باشه و خس خس نکنه بهش ندم گفت بچه هایی هستن که تا یکسالگی هم دارو میخورن ولی به هر صورت دارو هست و نمیتونیم بگیم هیچ عوارضی نداره. 

فندق جان شما تجربه شو دارین ؟الان اثری از رفلاکس نمی بینم ولی می ترسم فقط به خاطر قرصه باشه .پس به ن ...

بله عزیزم کم کم کمش کن.

نگران نباش وقتی کم کم بهش ندی اگرم قرار باشه بی تاب بشه یهو حالش بد نمیشه خودت میفهمی.

دوز دارویی که بهش میدی زیاده حداقل کمش کن

من کلا روزی یک چهارم میدادم وقتی میخواستم قطع کنم‌کردمش یک روز در میون و بعد دو روز یبار بعدم ندادم دیگه

خیلی از بابت دادن این قرص نگرانم درسته رفلاکس دخترم رو واقعا کنترل کرده ولی خوب قرص خیلی قویه مثلا م ...

نه بابا منم بچم ده ماهه هست دکتر گفت حداقل تا یک سال باید بخوره و هیچ وقت قطع نکن وگرنه رفلاکس برمیگرده