2777
2789
پری کجایییییی بیا بگو چخبرااا؟؟؟؟؟

سلام خوبم حالت تهوع دارم کل  روز

تو چطوری؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تازه باردار شدی منم کلوخوردم یعنی این ماه باردارم شما چه حالتای داشتی

سلام

فقط بیخیال باش

من سه ماه دارو مصرف کردم فولیکولای خوبی داشتم اما باردار نشدم

بعد از سه ماه ناامید شدم دیگه به درمانم ادامه ندادم

دو سه ماه بعد باردار شدم

شما هم بزودی مامان میشی

سلام منم دارم اما وقتی که شکمم خالیه بیشتر اذیت میشم وقتی شکمم پره خوبم پری الان چندهفته هستی؟؟؟

من هیچی نمیتونم بخورم دلمم هیچی نمیخواد

۷ هفته تموم شد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
پری بتات چندبود؟؟؟؟ از احساساتت واسم بگوووو

بتام ۴۰۰ و ۴۸ ساعت بعد شد نزدیک ۹۰۰

بذار هشت هفته برو واسه سونو ضربان سونو که نرفتی؟؟ منم ۱۴ هفته ۳روزمه

هفته پیش رفتم گفت قلب داره اما ۲ هفته بعدم باید برم. 

سلام مری خوبی دوباره دفتی سونو چی شد؟؟؟

سلام تو خوبی؟ 

اره رفتم سونو گفت ۸ هفته ای. گفت بعد غربال  بیا برام آزمایشم نوشت . تو چطوری؟ 

سلام تو خوبی؟  اره رفتم سونو گفت ۸ هفته ای. گفت بعد غربال  بیا برام آزمایشم نوشت . تو چطو ...

بسلامتی گلم

منم دکترم گفته ۱۸ هفته برم واسه انومالی

منم این ماه ازمایش سه ماهه دوم رو واسم مینویسه

روتین

پری سلام

سلام خوبی؟

من هنوز تهوع دارم تو چطوری؟ 

آنومالی رفتی؟

چخبرا تا کجا پیش رفتی

ان تی رو دادم ۱ ماه دیگه غربال ۲ باید بدم

جنسیت نی نی معلوم شد؟؟