ی جاری دارم ک از دهات آوردنش و همه کارگوسفند دوشیدن و گاو دوشیدن ونون پختن بلده ودیگه هیچ و تا سوم دبستان سواد داره وتازه ازدواج کرده و دوسداره پیش من همش کلاس بذاره و بگه من خوبم دیروز اومدخونمون همش رواعصابم بود هروسیله ک تو خونمون بود ایراد گرفت یخچال تلویزیون کمد بوفه درحالی ک ایرادی نداشتن و تاحالا کسی ایراد نگرفته بود و دوسداشت همش از خودم و خونم ووسایلام ایرادبگیره و با لفظ بد و زننده بهم میگفت ودلمو میشکست البته منم بی جواب نذاشتمش ولی میخوام حالشو بگیرم بنظرتون چکارکنم
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
بیشتر براش دلت بسوزه عزیزم شاید واقعا نرمال نیست که همچین میکنه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن