بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از تاریخ اخرین پریودیم 6هفته و دو روز گذشته دکترم میگ برو سونو برا تشکیل قلب من ی ماه پیش رابطه داشتم اگ بخام حساب کنم میشه4هفتهش شما ها تاحالا تجربه داشتین هفته ششم رفته باشید از تاریخ پریودی قلبش تشکیل شده باشه ...
بچه ها منم با این تاریخ مشکل دادم الان من اولین روز آخرین پریودم ۲۳ آذر بوده اما از دیروز بی بی هال ...
سلام شما 6هفته و دو روزت هست به حساب دکترا.من امروز رفتم تو 6هفته و 3روز دیروز به دکتر گفتم لقاح دیرتر بوده بمونم دو هفته دیگ برم دکتر برا تشکیل قلب گففت نه هر چه زودتر برو سونو بده😞نمدونم چه کنم..بمونم یا برم حرف خودم یا دکتر متخصص؟؟؟کدوم
سلام منم تقریباً مثل شمام هنوز دکتر نرفتم،علایم بارداریتون چیه؟
سلام روز 8نزدیکی لک بینی لانه گزینی داشتم 3روز بعد عقب افتادن پریود تست بارداری عصر زدم مثبت بود صبح رفتم ازمایش خون جوابش مثبت شد دکتر سونو نوشت برا 6هفتگی هنوز ندادم😶میترسم برم بگن قلبش تشکیل نشده هنوز..گفتن بچه ها ک تجربه دارن همون 6هفته رفتن سونو قلب تشکیل شده بود یا نه ؟ ؟
علایم خاصی ندارم خوش خوراکم ولی احساس خستگی دارم..
نه نرو من الان هفته هشتم هنوز یبارم پیش دکتر نرفتم
زود رفتن فقط استرس وارد میکنه به خودتو بچت.هفته هشت و نه برو برای سنو قلب تا خیالت راحت باشه
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید