چه غذاهایی میپزین که چربی نداشته باشه، سرخ کردنی نباشه و بدون نون یا برنج بشه خورد و روغن نداشته باشه و نمک و ادویه کم بخواد و مواد خاصیت خودشونو حفظ کنن.
غذاهای ایرانی اکثراپیاز سرخ کرده میخواد و مدت طبخ طولانیه که معمولا خاصیت مواد از بین میره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!