2777
2789
عنوان

ادمو دیوونه میکنن😭😭😭😭😭😭

273 بازدید | 16 پست

کیا از دست همه و از دست خودشون عاصی شدن؟ من یه ادم دلرحم هستم بقیه ازم دلخور هستن کاش خودمم میدونستم چرا،مثلا خواهر خودم،توی این شهر غریب فقط اینجاست اونم قهر کرده بخاطر اینکه زنگ زده بود گفت من دلم گرفته گفتم خب بیاین اینجا،فرداشب قرار بود بیاد فردا غروب زنگ زده خواهر شوهرم قراره بیاد من نمیام،گفتم خب زودتر میگفتی میگه مگه چی شده حالا و قهر،پدر شوهر مو یه عمر تر و خشک کردم و بهش رسیدم گاهی اوقات پول دستی میادم بهش که کم نیاره و بره دکتر،الان رفته خونه برادر شوهر زنگ زدم حالشو بپرسم میگم خونه ای یا بیرون حالت چطوره بابا،میگه خونه اقا ...هستم و خیلی سرد یخ خداحافظی کرد،حالا این اقا...با ما قهره چون اول عقدمون وقتی شوهرم دنبال کار میگشت زنش نذاشت بره خونشون و گفت خودمون گرفتاریم بلاخره شوهرم کار پیدا کرد اونا بعدا گفتن شما چرا زنگ نمیزنین و احوال نمیپرسین دیگه نمیخوایم رفت و امد کنیم الکی میگفتن چون منو شوهرم دست به دست هم دادیم و زندگیمونو از صفر ساختیم خونه و ماشین و ....اینا رو گفتم که بگم کلا همه سعی میکنن منو ناراحت کنن،اخه چرا نه اهل فضولی هستم نه غیبت نه دو بهم زنی،پشت سر دشمنم هم بد نمیگم به هر کی نداره کمک میکنم پول نداشته باشم دلسوزی میکنم اخه چرا مردم اینقدر غرور دارن،برادر شوهرم توی خیابون همسرمو دیده ،همسرم رفت دست بده روشو کرد اونور و رفت،مگه چند روز زنده ایم چرا اخه،گاهی احساس میکنم دارم دیوونه میشم،با هر کی رفت و امد میکنم یه چیزی میشه،از طرفی توی شهر غریب  تنهام دلم یه هم صحبت میخواد،از وقتی دوتا بچه کوچیکم پشت سر هم بدنیا اومدن دیگه سرکار نمیرم و افسرده شدم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تا بوده همین بوده  ادمای دلسوز و مهربون انگار تو این دنیا جایی ندارن

خسته شدم بخدا،نمیتونم با همسرم درد دل کنم اخه اونم ناراحت میشه،و میزنه به کمرش،رگ سیاتیک

یه اخلاق بد داری که اونم اینه بیشتر از ظرفیت هرکس بهش محبت میکنی

دقییییییییییقا ،میخوام دیگه مهربون نباشم،من واسه گربه توی خیابون هم دلم میسوزه،انگار باید برم دکتر قرص اعصاب بده بهم،چون دیگه گل گاو زبان تاثیر نداره😭😭😭😭

خدا حفظشون کنه .... وا، چقدر عجیب. مال همینه کلا اونایی که مادر ندارن پشت و پناه ندارن 

منو همسرم دست به دست هم دادیم و به همه چیزایی که میخواستیم رسیدیم الان نه ساله ازدواج کردیم ،کم کم همه از ما دور شدن چون دیگه قصه بدبختی نداشتیم و حرف واسه زدن نداشتن

واقعاً هميشه اونيكه در خدمت همه هست انگار ديگه خودش آدم نيست و زندگي نداره انقدر ك توقع دارن ميگن خوبي ك از حد بگذرد نادان خيال بد كند 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
دقییییییییییقا ،میخوام دیگه مهربون نباشم،من واسه گربه توی خیابون هم دلم میسوزه،انگار باید برم دکتر ق ...

از نظر اعصاب که مشکلی نداری دوستم فقط مشکلت اینه که خیلی مهربونی همین.

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
منو همسرم دست به دست هم دادیم و به همه چیزایی که میخواستیم رسیدیم الان نه ساله ازدواج کردیم ،کم کم ه ...

خداروشکر مهم اینه که همو دارین و ی زندگی قشنگ کنار هم ساختین ... دوستا بهتر از خونوادن اینجور وقتا دوست خوب پیدا کنین یا دارین باهاشون رابطه داشته باشین ... خونواده ها خیلی خودخواهن تو اینجور مسائل ... مهم خودتونین خیلیا این نعمتو ندارن که باهم خوب باشن