2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش دوتادکتررفتم یکیش گفت پاشنه پاروهرشب۱۵دقیقه بزارتوسطل یخ یکیش گفت یه توپ کوچیک بزارزیرپاهات ونرمش کن باهاش اگه خوب نشدبیاتزریق کنم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

عزيزم برو متخصص طب فيزيك

من يه نفر رو از نزديك ميشناسم كه واقعا از درد خار پاشنه گريه ميكرد

با منخصص طب فيزيك و فيزيو تراپي هايي كه همون متخصص توي مطب انجام ميداد خوب شد كاملا

و البته كفي مخصوص هم استفاده ميكرد

درمان خار پاشنه چند مرحله دارد اما ساده‌، کم هزینه‌ و کم دردترین درمان آن بدین صورت است که بیمار به مدت یک هفته شب‌ها قبل از خواب، پا را در داخل یک لگن آب داغ به مدت 15 دقیقه قرار داده و طی این مدت چندین بار مقداری آب داغ به این لگن بیفزاید البته بر اساس آستانه تحمل بیمار و در حدی که فرد دچار سوختگی نشود داغی آب متغیر است؛ اما هر چه حرارت آب بیشتر باشد بهتر است.

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تصریح کرد: بعد از این 15 دقیقه، فرد باید پا را از لگن آب خارج سازد و با حوله خشک کند و از داروهای ضد التهاب موضعی، پماد یا داروهای گیاهی در ناحیه پاشنه پا استفاده کند و بعد با یک بطری شیشه‌ای یا گوشتکوب چوبی که داخل کیسه فریزر قرار داده 40 تا 50 ضربه در ناحیه‌ای که احساس درد دارد وارد سازد که به این عمل در اصطلاح عامیانه گوشتکوب تراپی نیز می‌گویند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ممکن است در یکی دو روز اول فرد احساس کند که درد پاشنه اش بیشتر شده است که جای نگرانی نیست و باید یک هفته هر شب این کار را به صورت مداوم انجام دهد و در کنار آن به مدت 10 روز از داروهای ضد التهاب مانند قرص دیکلوفناک سدیم 50 میلی‌گرمی روزانه به مدت 2 قرص یکی بعد از صبحانه و یکی بعد از شام استفاده کند.

حافظی افزود: تعداد قابل توجهی از بیماران معمولاً به این روش درمان پاسخ می‌دهند.

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تصریح کرد: اگر بیمار از این روش پاسخ نگرفت باید از کفی‌های داخل کفش که تحت عنوان کفی خار پاشنه و به حالت U شکل یا نعل اسب است استفاده کند و این کفی را در داخل کفش قرار دهد تا فشار وزن از روی خار پاشنه برداشته شود.

وی تأکید کرد: استفاده همزمان از فیزیوتراپی در کنار استفاده از کفی می‌تواند تأثیرگذار باشد.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم دارم توخونه دمبایی طبی میبوشم و هرشبم بارو غن بادوم تلخ ماساژمیدم .هروزم یه قرص کلسیم میخورم.خار یعنی زسوب کلسیم تو پاشنه پا.اما خوردن کلسیم به خرد شدنش کمک میکنه البته دکتر قرص امکا ۳ هم داد  

سلام من مامانم داشت دکتر یه پدکفش و پماد نوشت خوب نشد من با طب سنتی درمان کردم اینکارو کردم انجیر خشک رو خیس کنید هر شب 7عدد بدید بخورن قبل از خواب ب مدت بیست روز حتما خوب میشه انشاءالله