در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ناشکری نکن من هشت سال له له بچه میزنم به من فکر کن که آرزوی بچه دارم اونوقت خود به خود خدا رو شکر میکنی و خوشحال میشی😁
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
عزیزم منم بعد از دوماه باردار شدم وکلی گریه کردم اخه تا دیپلم خونده بودم وهنوز پیش ونخونده بودم ،ولی وقتی بچم سه سالش شد شردع کردم درس خوندن ودانشگاه رفتن
خیلی سخت بود ولی چون میخواستم شد😊
🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
حالا اتفاقی هست که افتاده. از بارداریت لذت ببر...حالا من که دانشجوی دکترا بودم چی شد؟ دیدم داره دیر میشه الان مرخصی هستم،دخترم 5 ماهشه...والا از درس خواندن خیلی بهتره....البته حتما ادامه تحصیل بده ولی هر کدوم جای خودش خوبه..با فکرای منفی ذهنت رو مشغول نکن..نی نی هم خیلی خوبه