2777
2789

همه میدونن نی نیشون چیه فقط من نمیدونم😣😣😣😢😢😢😢

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینچوری باشه آمپولش 10 تومنه به صرفه تره

من امپولش هم ماه اول زدم.الان شیاف دونه ای۵ونیمه.تازه ماه پیش که نبود من کل امادگاه رو گشتم تا گیر اوردم .میگفتن نیست

الان نمیدونم امپول چقدره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
چه خوب که میفهمین حرکاتشو😍😍منم لحظه شماری میکنم زودی یه ضربه ای چیزی بفهمم ازش

من اولین بار داشتم بستنی میخوردم چند روز پیش شروع کرد تکون خوردن شما هم بستنی بخور بشین رو مبل تکیه بده میفهمی

چه خوب که میفهمین حرکاتشو😍😍منم لحظه شماری میکنم زودی یه ضربه ای چیزی بفهمم ازش

من همش خندم میگیره. قلقلکم میشه . 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
دیگه همین هفته ام بری متوجه میشی😂چه صبری داری بابا

اره واقعا انگار خیلی صبر دارم😂😂😂😂😂همه میگن چیه میگن نمیدونم فکر میکنن الکی میگم😁😁😁😁

اشکال ندااره من حاضرم هزینه کنم فقط دچار زایمان زودرس نشم

الان برا چی میخوای شیاف بزنی ؟ مشگلی داری؟

شماها کی شروع میکنید به خرید سیسمونی؟

هروقت یه عالمه پول داشتم😂😂😂😂