2777
2789

شاید خیلی ها بهم بگین که کار بدی کردم رفتم تو گوشیش..... اما بعد چندبار اذیت کردن خواهرشوهرم حدس میزدم که به شوهرم پیام داده باشه رفتم ببینم که چیا گفته...که متاسفانه خیلی بد راجبم حرف زده بود.... الان موندم چیکار کنم به نامزدم بگم که چرا اینجوری درباره من حرف زده یا نه

که اگه نگم خودم آتیش میگیرم انقد غصه خوردم ریختم نو خودم دارم دیونه میشم

اگه بگم هم میترسم نامزدم قاطی کنه و ناراحت بشه از دستم و خدایی نکردخ کار به جدایی بکشه

خانوما راهنماییم کنید لطفا

به درک برو به روی خاهر شوهرت بیار دختره عوضی ایشالا خدا سرش بیاره دوتا جوونو از هم میندازه یکی هم بزن دهن شوهرت ک بدونه هر کی هر حرفی زد راس نمیگ 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ميگفتم چون اگه بريزم تو خودم از جاي ديگه فوران ميكنم و اين به نفع هيچكس نيست😂

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

نه نگو

چون گفتنتو فرقی نمیکنه نه باعث میشه شوهرت دیگه شنونده نباشه (معذرت میخوام حتما شوهرت شنونده خوبی بوده که اونم جرئت داده به خودش حرف بزنه)

نه از بی ادبی خواهرشوهرت کم میکنه

مهم جواب نامزدت هست چی جواب داده؟

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

من فقط بهش پیام دادم که عکسای نامزدیمون پاک شده.شماره عکاسو بده بهم یه پیگیری بکنم. بعدش خیلی ناجور جوابمو داد. چون اون عکاس آورده بود.

بعد من خیلی دلم شکست به نامزدم گفتم که خواهرت خیلی بد جوابمو داده و حتی اسکرین شات چتمون رو هم براش فرستادم تا ببینه...

بعد شوهرم بهش پیام داده بود که مینارو ناراحت کردی چی بهش گفتی... بعد شروع کرده بود کلی فحش دادن... غلط کرده گوه خورده دختره ی شهرستانی و خیلی توهینای دیگه.... شوهرمم فقط یه کلمه نوشته بود آبجی زشته چیزی نگفته که عکساشو خواسته.... 

حالا من دارم آتیش میگیرم که نامزدم چرا به خواهرش این اجازه رو یده اینجوری پشت سر زنش حرف بزنه

دارم روانی میشم