2777
2789

سلام

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

من ببم استفاده میکنم راضی ام ولی بازم گرون سایز 2 چهل و خورده ای

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه کدوم نازکتره؟

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

مای بی بی خوبه

ولی یبعلت گرانی کوکومی خریدم نازکتر از مای بیبی هست خییلی و ارزونتر هم هست یه بسته چهل تاییش چهل و پنج هزار تومنه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
مای بی بی نازکه مولفیکس خیلی کلفته

جدی؟مای بیبی نازکتراز مولفیکسه؟

مولفیکس استفاده میکنم خیلی خوبه مای بیبی فقط دو کیلو وزن پنبه داره

یه سری میگن مای بیبی سبک تره 

حالامیخرم وزن میکنم