2777
2789
من جاریم تو بهداشت کار میکنه بهش اس دادم هنوز اس مو ندیده نتونستم صبر کنم تاپیک زدم

من میدونم باید واکسن بزنن ولی علتشو نمیدونم خدا رو شکر بچه من چار ماهگی زده انقدم سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدونم باید واکسن بزنن ولی علتشو نمیدونم خدا رو شکر بچه من چار ماهگی زده انقدم سخته 

فلج اطفالو چهار ماهگی میزنن؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
نت چرت و پرت زیاد مینویسه.من دیروز بهداشت بودم .دکتر پسرمم گفت فعلا نزن

پسرت چن ماهشه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
وایی ینی 18 ماهگی هم دوتاس؟؟ بعد یه سوال بچت متولد کیه ؟؟ بچه من 21 اردیبهشت امساله ها این قضیه از 1 ...

بچم متولد دی ۹۶

عزیزم این ۹۰درصدش صحت داره تو نت سرچ کنید فیلم از یه دکتری هست که درمورد این موضوع صحبت میکنه 

خوزستانی ام