2777
2789

من ی پسر 27ماهه دارم. دو ماهه دیگه هم دخترم به دنیا میاد. ی کاره پاره وقت دارم. روزی 3 ساعته و حقوقش 1500.000. به نظرتون بعد از تولده بچم واسه بچه ها پرستار بگیرم بازم برم سر کار؟ 500به پرستار بدم 1تومن بمونه برام خوبه؟؟ آخه خودمم ی مدته مریضم. جز باردارای پرخطرم اما مشکله مالی هم داریم. نمیدونم چکار کنم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین کارو میکنی ...ولی یه آدم قابل اعتماد بگیر

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
کارای مالیه ی شرکت رو میرم انجام میدم و بر میگردم. ساهته کاریم تقریبا دسته خودمه.

پس به هیچ عنوان کارتو از دست نده . کوچولوهات بزرگ میشن ولی شاید نتونی دوباره همچین کاری پیدا کنی .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...