2777
2789
عنوان

غذای کمکی

92 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من سه روزه غذای کمکی ل دستور پزشک شروع کردم دخترم ۴ ماه و ۲۵ روزشه گفت فرنی بدم باشیر خشک ar اما یبوست میاره .گفت میتونم با شیر خودمم درست کنم حالا سوال من اینه من میتونم شیر خودمو شیر خشک و ارد برنج رو مخلوط کنم ؟یا فقط یکی از شیرا روباید استفاده کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو میدونم عزیزم سوال من این بود ک میتونم هم از شر خودم هم از شیر خشک باهم تو یه وعده استفاده کنم؟

اگه برای اینه که یبوست نشه شما اب جوشیده سرد شده در طول روز به اندازه کافی بهش بدی مشکلی پیش نمیاد

به نظرم کار بیهوده ایِ ولی مشکلی که نیس من از کنار سینه م با قطره چکون بهش شیر خشک دادم 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اگه برای اینه که یبوست نشه شما اب جوشیده سرد شده در طول روز به اندازه کافی بهش بدی مشکلی پیش نمیاد ...

چه جالب من واقعا این چیزا رو نمیدونم .پس از این ب بعد اب میدم بهش مرسی ک گفتی.روزی چقد اب بدم .با قطره چکان چند سی سی مثلا؟

چه جالب من واقعا این چیزا رو نمیدونم .پس از این ب بعد اب میدم بهش مرسی ک گفتی.روزی چقد اب بدم .با قط ...

عزیزم من‌اوایل با لیوان اموزشی بهش میدادم بعد خدا رو شکر شیشه گرفت الان دبگه میریزم توی شیشه ش. اوایل خودم میدادم‌بعد از هر وعده عذاش ولی کم‌بود یبوست شد. کم کم خودش شیشه رو شناخت که این شیشه مخصوص اب هست هر از گاهی تو روز بهش میگم‌اب میخوای؟ شیشه رو نشونش میدم اگه بخواد خودش بال بال میزنه براش و اینکه حداقل ۱۰ سی سی رو میخوره 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
عزیزم من‌اوایل با لیوان اموزشی بهش میدادم بعد خدا رو شکر شیشه گرفت الان دبگه میریزم توی شیشه ش. اوای ...

مرسی بابت راهنماییت ممنونم بهش اب دادم واقعا تاثیر کرد