2777
2789

ازمایشگاه نیلو ازمایش ۱۱۷ سونو ۳۰۰ بابیمه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادی.جنسیتو تو سونو ان تی اول بهت گفتن

من هفته پیش رفتم سونوم 150

ازمایشمم 120

بیمه هم قبول نمیکنن

جنسیتم گفت ولی با احتمال

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
من هفته پیش رفتم سونوم 150 ازمایشمم 120 بیمه هم قبول نمیکنن جنسیتم گفت ولی با احتمال

سلام عزیزم آزمایشه چی باید بدیم؟سونو غربالگری کجا رفتی ۱۵۰گرفت؟من الان هفته ۱۰هستم.هفته ۱۲باید برم یا ۱۳؟

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
سلام عزیزم آزمایشه چی باید بدیم؟سونو غربالگری کجا رفتی ۱۵۰گرفت؟من الان هفته ۱۰هستم.هفته ۱۲باید برم ی ...

غربالگری اول عزیز ک سونو و ازمایش داره دوازه هفته و سه یا چهاروز بری زمانش خوبه

من شهرستانم قوچان

غربالگری ازادهزینش ولی فک کنم بیمه تکمیلی یا مسلح کم کم میکنه

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

در مورد هزینش باید بگم سونوگرافی غربالگری خیلی به صرفه تره. آزمایش خون گرونه . من خودم پیش دکتر شاکری رفتم و خیلی راضی ام . سونو ان تی و آنومالی و چند بعدی همه رو دارن. کار دکتر شاکری واقعا خیلی عالی بود. اقای دکتر شاکری شخصا سونورو انجام میده. من از طریق سایتشون و توصیه خوهرم با مرکزشون آشنا شدم. جنسیت بپمو درست تشخیص داد توی هفته 11 جنسیتمو گفت. میدان آرژانتین، خیابان بخارست (همون احمد قصیر) کوچه هشتم - مرکز تصویربرداری دکتر شاکری 02188502324- 

سایت مرکز تصویربرداری دکتر شاکری