2777
2789

سلام دوستان، من ماه شش بارداری هستم ، دکتر خودم دکترفوق العاده ایه ولی مشکل اینجاست که تو سال جدید که زایمان دارم،متاسفانه بیمه ام با بیمارستانی که ایشون هستن قرارداد نداره(بیمارستان کسری)

نمیدونم چکار کنم کدوم بیمارستان برم کدوم دکتر رو انتخاب کنم خیلی استرس گرفتم جوری که هرشب تقریبا کابووس میبینم، اگر کسی راجع دکتر و بیمارستان تجربه داره راهنماییم کنه، 

خیلی هم تاکید به زایمان طبیعی دارم و بیمارستان های طرف قرارداد بیمه ام درحال حاضر بیمارستان لاله، پارس، پارسیان، فرمانیه،صارم،تریتا،رسالت،پیامبران،محب کوثر هستند. اگر کسی تجربه از این بیمارستان ها و دکتراش دارن کمکم کنن خیلی ممنون میشم. 

تروخدا فقط رحم کنید تبلیغات نکنید مدیونمه کسی برای تبلیغات اینجا نظر بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه داشتی برای زایمان عزیزم؟ دکتر زنان خوب که اونجا زایمان کنه میشناسی؟

ن زایمان ن دوستم برای زنانش رفته میگفت همه دکتراش عالین  مادر من برای جراحیاش اونجارفته ببین درکل بگم اونجاهمه دکترای سن دارو باتجربه ان توایران بهترین بیمارستان شده خیلی بیمارستان تمیز و عالی بادکترای خوبیه 

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
چه بیمارستانهای خوبی . من بودم میرفتم فرمانیه .

برام برخورد پرستارها و رسیدگی و دکتر زنانش مهمه، واقعا فرمانیه رو انتخاب میکردی؟ پارسیان و پارس و لاله چطور؟ 

برام برخورد پرستارها و رسیدگی و دکتر زنانش مهمه، واقعا فرمانیه رو انتخاب میکردی؟ پارسیان و پارس و لا ...

دکتر من بیمارستان فرمانیه هستش البته به خاطر هزینش نتونستم برم اونجا و دکترمو عوض کردم . ولی هنوزم دلم پیشش هست خیلی صبور و مهربونه انرژی مثبت میده . دکتر مولود عباس زاده .

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

دوست گلم سخت نگیر

کابوس چراااا😄

همه بیمارستانهایی که گفتی خوبن

دوست من هفته پیش صارم زایمان داشت با دکتر نیک نفس خیلی راضی بود

دختر عمه م پارسال محب کوثر با دکتر بهفر بود اونم راضی بود

تعریف پارس و لاله و ترینا رو هم شنیدم

یه سر برو ببین کدومش در کل نظرت رو بیشتر جلب میکنه 

تا ماه اخر برو پیش دکتر خودت

بعدش هم برای زایمان یکی رو تو بیمارستان مورد نظرت انتخاب کن و برو 

انشااله بسلامتی زایمان کنی🌹

دکتر من بیمارستان فرمانیه هستش البته به خاطر هزینش نتونستم برم اونجا و دکترمو عوض کردم . ولی هنوزم د ...

منم راستش با هزینه مشکل دارم، اینم بیمه تکمیلیه وگرنه اگه پولش رو داشتم خودم آزاد همون بیمارستان کسری میرفتم که پیش دکتر خودم باشم. مرسی عزیزم که دکتر هم بهم معرفی کردی.ممنونم

دوست گلم سخت نگیر کابوس چراااا😄 همه بیمارستانهایی که گفتی خوبن دوست من هفته پیش صارم زایمان داشت ...

آره بیمارستان ها خوبن، مشکل من دکتر هست که کمکم کنه طبیعی زایمان کنم و بهم انرژی بده، یعنی کسی قبول میکنه که من فقط برای زایمان برم پیشش؟ ناراحت نمیشن؟