2777
2789
عنوان

مامانم من اينطوره يا مامان شما هم...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 49 پست
خواهرم که خونه خرید زنگ زد به بابام گفت خونه خریدم بابام بهش گفت آره دیگه گدا گشنه ها خونه خریدن ، پ ...

یا خود خدا این دیگه چه پدریه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

معمولا بر عکسه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادرت رفت و امد میکنی؟ من بودم نمیکردم تا اعصابم راحت تر باشه

خيلي كم.ولي خودش هي زنگ ميزنه ببينه چيكار ميكنم جايي نرفتم چيزي نخريدم!!اگه بخاطر آبروم نبود قطع ارتباط ميكردم ولي نميخوام شوهرم بفهمه

البته پدر مادر منم پسراشونو بیشتر دوست دارنا ولی مدلی رفتار نمیکنن کاراشون یجور دیگس

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
خيلي كم.ولي خودش هي زنگ ميزنه ببينه چيكار ميكنم جايي نرفتم چيزي نخريدم!!اگه بخاطر آبروم نبود قطع ارت ...

تو نگو چیکار میکنی یا چیزی میخری

نه غريبه

آدم باید شانسش بیاد عزیزم😏 بخدا ندیدم خانمی مثل من بساز و احمق. ولی مادرشوهرم از من خوشش نمیاد، بعد از اون ور عروس برادرش رو میذاره رو سرش، شانس عزیزم شانس

آدم باید شانسش بیاد عزیزم😏 بخدا ندیدم خانمی مثل من بساز و احمق. ولی مادرشوهرم از من خوشش نمیاد، بعد ...

واقعا شانسه.ميبينم مامانم اينجوري ميكنه برا زن داداشم شاخم در مياد.اصلا اينقد زياده روي ميكنه كه بالام هم صداش درومده.ولي برا دخترش يه قدم برنميداره