مامانم به زندگي من خيلي حسادت داره ولي برعكس عاشق داداشمه و حتي زن داداشم و بيشتر ميخواد.شايد فك كنين حساس شدم ولي بابام هم متوجه شده.دوس داره خونه و زندگي اونا بهتر باشه كافيه ما يه وسيله اي بخريم يا خونه بخريم آتيش ميگيره و شروع ميكنه بد و بيراه گفتن!!!با اينكه داداشم اصلا زياد محلش نميذاره.برعكس سعي ميكنه از ما بكشه و مرتب ميگه اين و بخر برام اون و بخر از اونور پولاشو ميده به داداشم و زنش.حتي وقتي ميفهمه زن داداشم لباساي گرون ميخره يا خرج ميكنه با ذوق مياد تعريف ميكنه اما ببينه ما خرج ميكنيم زورش ميشه حس ميكنم ازش متنفر شدم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
البته پدر مادر منم پسراشونو بیشتر دوست دارنا ولی مدلی رفتار نمیکنن کاراشون یجور دیگس
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
خيلي كم.ولي خودش هي زنگ ميزنه ببينه چيكار ميكنم جايي نرفتم چيزي نخريدم!!اگه بخاطر آبروم نبود قطع ارت ...
تو نگو چیکار میکنی یا چیزی میخری
آدم باید شانسش بیاد عزیزم😏 بخدا ندیدم خانمی مثل من بساز و احمق. ولی مادرشوهرم از من خوشش نمیاد، بعد از اون ور عروس برادرش رو میذاره رو سرش، شانس عزیزم شانس