2777
2789
عنوان

مامانم من اينطوره يا مامان شما هم...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 49 پست
واقعا شانسه.ميبينم مامانم اينجوري ميكنه برا زن داداشم شاخم در مياد.اصلا اينقد زياده روي ميكنه كه بال ...

اینجورن دیگه عزیزم چکار میشه کرد، یه روز خودش متوجه میشه هیچکس مثل دختر خودش دلسوزش نیست

شما هم مادراتون اينطورين؟با مامان من فقط اين اخلاق و داره؟برعكس مادر شوهرم وقتي دخترش خرج ميكنه كلي ...

شما هم از هیچ طرفی شانس نیاوردی!!!

مثل من بدبخت!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم یک عدد عقده ای همه دختراسونو میذارن رو سرشون با عروس بدن این برعکس به من از هر نظر حسادت میکنه

هیچوفت تو زندگی نفهمیومـمادر داشتن چه حسیه با ابنکه زنده بود و حاظر یه بار تو یه کتاب داشت از مهرمادری میگفت ولی من اصلا نمیتونستم درکش کنم هبچوقت یاوم نمیاد بغلم کروه باشه حدف محبت امبز بگه یا بوسم کنه الان هم که دیگه بزرگ شدمو هبچ

مامان منم داداشمو زیاد دوس داره. به داداشم اینا یه واحد خونه دادن. ولی ما هفته ای یه بار ماشینشونو قرض میگیریم کلی غر میزنه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...