2777
2789

سلام هفته پنج و شش لک بینی داشتم رفتم دکتر آمپول پروژسترون داد تا سه شب دوتا بعدش هم شباف خارجی گفت واژینال 

چند شب استفاده کردم لک بینی قطع شد تو سونو هم گفت هماتوم کمی پشت جفت دارم الان از دیشب با وجود استفاده از شیاف باز لکه بینی دارم

تو رو خدا بگید چکار کنم

البته تهوع شدید و بدویارم که هیچی هم تاثیر نداره هر بار که حالم بد میشه به دلم خیلی فشار میاد ودرد میگیره ممکنه لکه بینی واسه این باشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
نه به ویارت ربطی نداره .اگه انوز شیاف میذاری مرتب استفاده کن سعی کن بیشتر استراحت کنی تا جذب بشه&nbs ...

خیلی میترسم همش دارم گریه میکنم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسم همش دارم گریه میکنم

انشالله طوری نیست .ممکنه همین استرس باشه که نمیذاره بند بیاد آروم باش و استراحت کن منم هفته هشت لک بینی داشتم با شیاف و استراحت خوب شدم 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
نه به ویارت ربطی نداره .اگه انوز شیاف میذاری مرتب استفاده کن سعی کن بیشتر استراحت کنی تا جذب بشه&nbs ...

راستی ببخشید تاپیکت رو خوندم واسه کمبود ویتامین Dو Bهستش خواهرم همین طوری بود یکم تخم شربتی بزن تو آب بخور خیلی آرومت میکنه با روغن زیتون هم ماساژ بده

راستی ببخشید تاپیکت رو خوندم واسه کمبود ویتامین Dو Bهستش خواهرم همین طوری بود یکم تخم شربت ...

ممنونم عزیزم حتما امتحانش میکنم .مکمل ها و شیرو مرتب استفاده کردم یهویی این درد پیدا شد .ممنون بابت توصیه تون .😘

انشالله طوری نیست .ممکنه همین استرس باشه که نمیذاره بند بیاد آروم باش و استراحت کن منم هفته هشت لک ب ...

کلاً  همش رو تختم بیشتر از ده قدم هم را نمیرم ولی واقعاً از لحاظ روحی بهم ریختم همش میترسم اتفاقی براش بیفته 

ممنون که راهنمایی کردی خدا نینیتو برات سالم نگه داره🙏🏻

کلاً  همش رو تختم بیشتر از ده قدم هم را نمیرم ولی واقعاً از لحاظ روحی بهم ریختم همش میترسم اتفا ...

ممنون عزیزم .انشالله شما هم خوب میشین نگران نباش این لکه  بینی تو سه ماهه اول خیلی متداوله .خوب استراحت کن شیافهاتو به موقع استفاده کن خوب میشی 

برا من حتی رنگ خون هم گرفته بود .

ممنون عزیزم .انشالله شما هم خوب میشین نگران نباش این لکه  بینی تو سه ماهه اول خیلی متداوله .خوب ...

قربونت گلم انشاالله برام دعا کن😘😘😘