2777
2789
عنوان

شوهره احمقم

595 بازدید | 27 پست

خانوما شوهرم دوشنبه ها فوتبال داره ميره فوتبال بازي ميكنه عرق ميكنه توراه مياد سرما ميخوره مياد مريضه هميشه فرفرميكنه من باردارم ب منم ميده كل ويروسو تو خونه پخش ميكنه نميفهمه همش ميره الان اين هفته دوباره ميخواد بره هنوز خوب نشده ميخواد بره ك بدتر بشه من چه گناهي كردم اين همه حواسم ب خودم هست ازش سرما خوردگي بگيرم 

اصلا نميفهمه حتما بايد فوتبال بره 

ب نظرتون چيكار كنم؟ك نره فوتبال بخدا خسته شدم 

شوهر منم شنبه و سه شنبه میره ..

علایق مردونس دیگه محدود نکن ک بدتره ...

لباس بده بهش بعد سالن بپوشه ک سرما نخوره 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشتی سر و کله اشو درست و حسابی با شال و کلاه بپوشونه

با ماشین بیاد کمتر سرما میخوره

با موتور خیلی باد به سرش میخوره

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ورزش  کردن سرما خوری رو بدتر میکنه یبار من داشتم خوب میشدم رفتم ورزش برگشتم بدتر شده بودم گوشم ...

شوهر من برعکسه ...دوساعت دویدن خوبش میکنه  

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
براش دمنوش بابونه و اویشن بذار . بهش اب و ابلیمو عسل بده  لباس گرمم بهش بده  سوپ شلغم. ...

مرسي عزيزم 

اره واقعا انگار بچه اند  در عجبم مگه خودش عذاب نميكشه يعني انقدر واجبه فوتبال 

خب بهش بگو ازش سرماخوردگی میگیری بهش بگو واسه نی نی بده وا 

ینی چی اینارم باید بهشون بگیم؟ واقعا؟

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

فوتبال بره نمیشه که نره . 

بگو اگه می ره اگه حموم داره بره حموم و خودشو خشک کنه و لباس عوض کنه  و لباس خشک و گرم بپوشه و کلاه بذاره و بعد بیاد.

همسر من زود زود می ره اینکارو می کنه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ورزش  کردن سرما خوری رو بدتر میکنه یبار من داشتم خوب میشدم رفتم ورزش برگشتم بدتر شده بودم گوشم ...

بخدا شوهر من يك ماهه مريضه باورتون ميشه 😐😐😐😐😐ميترسم بميره من راحت بشم 

خب بهش بگو ازش سرماخوردگی میگیری بهش بگو واسه نی نی بده وا  ینی چی اینارم باید بهشون بگیم؟ واق ...

فكر ميكنه نزديك هم نريم سرما نميخورم 

بخدا تو كل خونه ويروس پخش شده اصلا خونمون جوش بد شده معلومه خونه ي مريضاس

احمق چیه به شوهرت میگی عادت میکنی

بهش بگودکترگفته نبایدسرمابخوری چون تاخوب بشی تووزن گیری بچه مشکل پیش میادوبدنم ضعیف میشه

هروقتم سرماخوردی بایدسریع بری دکترامپول بزن وبیا 

همه مردهای خانواده ماوقتی زنهاشون بارداربودن والان که بچه دارشدن ازتزگرس سرماخوردن بقیه سریع میرفتن دکتر