2777
2789
عنوان

لکه بینی تو ماه هشت بارداری

6936 بازدید | 5 پست

سلام من الان سی و سه هفتمه ترشحات نارنجی قهوه ای رنگ دارم تقریبا سه هفته هست ترشحاتم این رنگی شدن ولی یه روز کمتره و اصلا ندارم یه روزم بیشتر میشه حرکتای بچه خوبه و تکون میخوره بیست و نه هفتگی رفتم سونو نشون دکتر دادم هیچی نگفت اما دیروز که توی مرکز بهداشت برای چکاپ رفتم ماما گفت که جفتت پایینه به نظر شما چه خطری داره تهدیدم میکنه.یک ساعت پیش که رفتم دستشویی ترشحاتم کاملا حالت لکه بینی داشت عین خون موقع تموم شدن پریود که قهوه ایه تقریبا کمر درد شکم درد یا هر چیز دیگه ای که مربوط به زایمان زودرس باشه ندارم فقط امروز ترشحاتم پررنگ تر شده و یشتر شکل خونن باید چکار کنم اگه جفتم واقعا پایین باشه چه خطری بچمو تهدید میکنه امان از دکترای الان که برای مریضشون اهمیت قائل نیستن و همه چیزشون شده پول و من باید بعد از سه هفته اونم از زبون ماما بفهممم که جفتم پایینه😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط استراحت کن کار سنگین نکن این چند وقت بیشتر مراعات کن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام ببخشید لک بینی شما مشخص شد برای چی بود

چه درمانی کردید

آیا زایمان زودرس گرفتید

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪