2777
2789

سلام دوستای گلم شما که لاپرا کردین پری قبل عمل رو موعود قرار دادین یا خونریزی بعد عمل؟؟؟من واقعا گیج شدم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پاک شدنم رفتم عمل 

منم بعد پاک شدنم رفتم عمل.بعد عمل چند روز طول کشید پریود بشی 

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
من قرص جلوگیری برای کیستام میخوردم سه روز بعد عمل پری اومد قرصام که تموم شد

واسه چی عمل کردی تنبلی تخمدان داشتی؟؟؟

عزیزم‌من کوتر نکردم واسه لوله های رحمم انجام دادن ک ۴روز پری عقب افتاد

بعد عمل خونریزی داشتی؟؟

ببینین بچه ها من 6ام پریود شدم و 15ام رفتم عمل بعد عمل دوباره خونریزی داشتم.حالا باید منتظر باشم 6ام پریود شم یا 15ام

آره هم کیست بزرگ داشتم هم ریز

خدارو شکر انگار جواب داده و الان بارداری.چند ماه بعد عمل باردار شدی