2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دوره اقدام چه راهنمایی هایی دارید؟

اصلا سراغ سردیجات  نرید.اصلا کاهش وزن نداشته باشید . یعنی سر دخترم برای من سیاهدونه و عسل معجزه کرد.من یه اشتباه بزرگ رو دو بار مرتکب شدم اون سری ۱۰  کیلو کم کردم و باردار شدم سقط شد، این سری ۲۰  کیلو کم کرده بودم.

اما سر دخترم تازه ۵  کیلو هم چاق شده بودم.بهترین بارداری رو داشتم.

سلام منم متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم هفته چهارم بارداری متوجه شدم همسرم قرص سایتوتک رو ناصر خسرو گرفته بود که متاسفانه هیچ تاثیری نداشت کلی این دکتر و اون دکتر که قرص پیدا کنیم یا بهونه میاوردن یا قیمت های خیلی عجیب بالایی میدادن دوست همسرم شماره یکی از دوستانش رو داد که تو داروخانه بود قرص رو هراه دستور مصرفش بهم داد که خدا رو شکر جواب گرفتم خدا خیرش بده بین این همه آدم دروغ گو ودلال خیلی با حوصله و با صداقت جواب ما رو دادن شمارشون رو میزارم اگه کسی نیاز داشت مثل من این همه دردسر و اعصاب خوردی نکشه تماس گرفتید بگید از طرف آقای کاشانی تماس گرفتید حتما کارتون رو راه میندازن امکانش باشه

9196410160 آقای صادقی

سلام ببخشیدمیشه بگیدجنینی که دفع شد چه شکلی بود منم هفته پنجم وخونریزی شدید دارم یه لخته فقط ازم دفع ...

سلام عزیزم  ببین مثل  یک  مشت  خون  در هم  پیچیده  بود  یه  کلاف  خونی  انداز  مشت  بسته و بلافاصله  دردم  تموم شد

درخواست دادم لطفا قبول کردی عکسو بفرس ..ممنونم

من عکسشو ندارم نمونه رو سریع فرستادم ازمایشگاه که گفتن مشکلی نداشته و همونطور که شرح دادم بعدش فهمیدم بخاطر کمکاری تیرویید جنین رشدش متوقف شده و فوت شده ولی جنین از لحاظ کروموزومی مشکلی نداشته

منم ۵هفته دفع کردم عکس دارم خواستی درخواست دوستی بده بفرستم اگ کمکی بهت میکنه

سلام من هفته ۵بارداری هستم،ودیروز قرص مصرف کردم برای سقط،وازدیشب لکه مثل پریودی خون میاد،ورزش هم میکنم،دفعش چجورهست؟

ayda