2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بچه دارید عزیزم؟

اره پارسال روز ولنتاین فهمیدم بچه باید سقط شه چقد بد بود دکتر گفت ۶ ماه نباید بچه دار شی تا رحمت اماده باروری بشه خداروشکر مهرماه باردار شدم ولی بازم استرس اینو دارم که نکنه باز اتفاقی بیفته 

منم تو هشت هفتگی سقط داشتم رشدش تو شش هفته مونده بود ولی قلب داشت بدون ضربان دیدمش  بدترین حس ...

الهی که  خدا به شما و امثال ما آرامش  بده.خییییلی  سخته .من هنوزم گریه میکنم 😭😭😭

قراربود هیچکس جز مامانش و خواهرکوچیکش نفهمن سقط کردم رفته به همه گفته تا الان واسه سقطم ناراحت نبود ...

اى بابا اشكال نداره گلى سقط ديگه واسه همه عادى شده ماهايي كه سقط داريم واسمون سخته دوست نداريم كسى بفهمه ولى خيليا سقط رو تجربه ميكنن بار ديگه باردار شدى تا صداى قلبشو نشيدى به كسى نگو حتى شوهرت مطمعن كه شدى بذار به همه بگه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
قراربود هیچکس جز مامانش و خواهرکوچیکش نفهمن سقط کردم رفته به همه گفته تا الان واسه سقطم ناراحت نبود ...

بذار پای محبتش. اتفاقا بقیه بدونن بهتره مراعاتت رو می کنن عزیزم. یه وقتایی مخفی کاری به ضرر آدم  میشه.

بذار پای محبتش. اتفاقا بقیه بدونن بهتره مراعاتت رو می کنن عزیزم. یه وقتایی مخفی کاری به ضرر آدم &nbs ...

اتفاقا زن داداشاش دنبال یه چیزی بودن که اذیتم کنن

این بهانه شد براشون

منم پوچ بود سه روزه سقط شده جلوگیری داشتی؟؟ یه دکتر برو اگه باردار نیستی

روزهای اخر تقریبا چهار روز مونده به موعدم نزدیکی بدون جلوگیری داشتم ..سه روز پیش بی بی زدم منفی بود ...نمیدونم اعتماد کنم یا نه 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

از من به شما دوستان تازه سقط کرده نصیحت که حداکثر تا دو سه پریود  بعدی باردار بشید .من سری اول که سقط داشتم دکترم گفت زودی حامله شو اما من گوش ندادم و نه ماه بعد که اقدام کردم ده ماه زمان برد تا حامله بشم با کلی طبابت و آب چله ریزی و پیازدرمانی و سیاهدانه و...