2777
2789
عنوان

خانما جون بچتون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست
وای اینجوری نگید میترسم نگران بچه ام چیزیش نشه بستری بده

عزیرم مایعات زیاد بده ..ماست بده ..موز بده ..الان تب داره قشنگ واضح بگو.. استفراغ داره یا بند شده فقط اسهال مونده؟

این فرنی برا اسهال خیییلی عالیه : چندتا خرمای پوست کنده رو با یکم آب جوش رو حرارت کم له کن بعد یکم نشاسته که تو آب سرد حل شده بهش اضافه کن بعد پودر سنجد بریز روش و یکم همه رو تفت بده. حتی یه قاشق هم ازین بخوره خیلی برا اسهال خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببرش . چرا بده بهش سرم میزننن ممکنه اب بدنش کم شده باشع . 

دختر خواهر شوهرم هم ی سالشه همین ویروس گرفت رفت بستری کرد سرم زد ک آب بدنش کم نشه نگرانی ندارع خانمی

من پسرم استفراغش تموم شده بود فقط اسهالش مونده بود کاستر ی قاشق چایخوری تو نصف استکان آب،حل کردم ی دفعه شب دادم ی دفعه صبح اوک شد ،ی سرنگ پنچ سی سی

وای واقعا ببخشید اینقدر ناراحتم دارم گریه میکنم نمیدونم چی دارم میگم از همه خانما جوابمو دادن عذر میخوام ولی شما هم چه انتظاری ازم داشتید من چی میگم شما چه ریلکس ف3کره چه هستید

من پسرم استفراغش تموم شده بود فقط اسهالش مونده بود کاستر ی قاشق چایخوری تو نصف استکان آب،حل کردم ی د ...

دختر من الان ۵ سالشه اما یادمه وقتی کوچیک بود همیشه این ویروس اسهال و استفراغو  لعنتی رو میگرفت یه پوستی از من میکند😐😐. همیشه هم بایدسرم میزد 😑😑

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
وای واقعا ببخشید اینقدر ناراحتم دارم گریه میکنم نمیدونم چی دارم میگم از همه خانما جوابمو دادن عذر می ...

عزیزم منم جای تو بودم همی سه.روز پیش پسرم از شر این ویروس خلاص کردم ،به‌زور ماست تو سرنگ میکردم حلقومش ..

یک ماه دیگه میشه دو سالش شوهرم اینجا نیست ببرمش دکتر

نگفتی جانم استفراغش بند نیومده؟ ،دارو دکتر رو مرتب دلدی؟؟؟,تب داره یا نه ؟؟؟