2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا؟؟؟

147 بازدید | 27 پست

خانوما من قبلا اضافه وزن داشتم وتنبلی تخمدان پرویدام بدون قرص ودارو نمیشد الان بخاطر بارداری با میکروانجکشن دکتر بهم گفت لاغر کنم منم نزدیک 20 کیلو کم کردم تو یکسال حالا از وقتی که لاغر کردم هرازگاهی منظم پریود میشم بعضی اوقاتم نمیشم نمی دونم یعنی با وجود لاغری بازم تنبلی تخمدان دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی با وجود تنبلی پریوداتون منظمه من گفتم شاید وزنم پایین بیاد تخمدانام فعال بشه خودم منظم پریود بشم

فکر می کردم واسه تنبلی تخمدانم خوبه

تنبلي تخمدان اخه كلا جداست قضيش هورمونيه ولي لاغري فيزيكه، شايد توي روند درمان تاثير داشته باشه ولي  نه اينكه صرفا باعث بشه رفع بشه

خواهر من تنبلی تخمدان داشت دکترش گفت وزنت رو کم کن در کنارش دارو( فکر کنم متفورمین) هم داد خدا رو شکر الان  یک دختر داره 

من متوجه نشدم الان شما بچه دار شدید یا پروسه درمان رو طی میکنی؟؟ 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
تنبلي تخمدان اخه كلا جداست قضيش هورمونيه ولي لاغري فيزيكه، شايد توي روند درمان تاثير داشته باشه ولي ...

اخه شنیده بودم راه درمانتنبلی تخمدان لاغری و ورزش

خواهر من تنبلی تخمدان داشت دکترش گفت وزنت رو کم کن در کنارش دارو( فکر کنم متفورمین) هم داد خدا رو شک ...

منم چندساله گلوکوفاژ ومتفورمین میخورم یبار با دارو حامله شدم خارج رحم شد یه لولم آسیب دید دوبارم آی یو آی کردم منفی شد وامسال فهمیدیم شوهرمم واریکوسل داره دکتر بهم گفت خودت لاغر کن بیا میکروانجکشن انجام بده. منم لاغر کردم میخوام برم منتظرم خودم پریود بشم برم جلو دوماه پشت هم بدون دارو شدم الان یکماهه نشدم اینماه ببینم میشم

ممنون از توضیحات کاملت 

سعی کن حتما ورزش و رژیم غذایی رو داشته باشی بقیه اش هم بسپار دست خدای مهربان 

ایشالله به حق همین لحظات و ایام  صاحب فرزند سالم و صالح بشی 

اندکی صبر سحر نزدیک است 

ممنون از توضیحات کاملت  سعی کن حتما ورزش و رژیم غذایی رو داشته باشی بقیه اش هم بسپار دست خدای ...

وهمچنین ممنون از دعای شما دوست خوبم انشاالله که همینطوره😍😍🙏🙏🙏

من خودم بعد ده سال به لطف خدا و امامان معصوم بچه دار شدم 

درکت میکنم 

گفتم اگر تهران هستی دکتر عالی معرفی کنم 

هر چند دکتر اصلی خدا هست 

برات آرزوی سلامتی عاقبت به خیری دارم