2777
2789

من ۳ سال پیش انجام دادم واقعا قشنگ شده بود ولی الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد ترکیبش چی بود، چند تا چیز رو با هم ترکیب کرده بودم

رنگ دارچینی خیلی خوشرنگی شده بود

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

با دارچین نه

اما من با بابونه و لیمو تجربه خیلی خوبی داشتم.

زمان مجردی موهام قهوه ای تیره بود. با این دو تا کم کم روشن شد و اونقدر عالی بود که همه ازم می پرسیدن کجا رنگ کردم!

بابونه رو می ریختم تو یک لنگه جوراب درش رو می بستم و تو یک کاسه با ابجوش خیس می کردم. اب یک لیموی تازه رو هم توی ظرف جداگانه می بردم 

حمام 

بعد از شامپو تو حمام موهام رو تا جاییکه می شد تو کاسه بابونه فرو می کردم و نگه می داشتم کاملا اغشته بشه

بعد از ده دقیقه موهام رو ابکشی می کردم و قبل از خروج از حمام ابلیمو میزدم به موهام. بعد هم که از حمام در میومدم و کمی اب موهام می رفت می نشستم تو حیاط زیر آفتاب

واااای که چه موهای خوشرنگی داشتم

بعد از ازدواج و بچه ها اونقدر وقتم کم شد که همون حمام را هم به زور میرم و دیگه از این قرتی بازی‌ها نمی تونم از خودم در بیارم. تازه اون حیاط غیرمشرف و آفتاب گرفتن هم که توی این آپارتمان‌ها ارزوی محال شده

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارچین نه اما من با بابونه و لیمو تجربه خیلی خوبی داشتم. زمان مجردی موهام قهوه ای تیره بود.&nb ...

سلام ، یه سوال نسبت بابونه و ابلیمویی که بعد شامپو میزدین چقد بود؟ اینکه بعد از ده دقیقه فقط آبکشی کنیم کافیه؟ و در آخر که ابلیمو میزدین چند دقیقه تو آفتاب مینشستین؟

بخند! همین الان
سلام ، یه سوال نسبت بابونه و ابلیمویی که بعد شامپو میزدین چقد بود؟ اینکه بعد از ده دقیقه فقط آبکشی ک ...

سلام

بابونه در حد دو قاشق غذاخوری پر بعدش هم فقط با اب خالی ابکشی 

لیمو یک عدد + کمی هم اب قاطیش می کردم. بعد از ابلیمو دیگه ابکشی نمی کردم

افتاب در حد پنج شش دقیقه 

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

به نام خدا

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو با 10 سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو رو استفاده بفرمایید.

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام ، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید

یا در اینستا دایرکت بدید : www.instagram/DRGHOO.IR

یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهر

09182137920

و یا مراجعه به سایت : رنگ موی گیاهی دکتر قو