2777
2789
عنوان

منه حسود😑

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 76 پست
میگفتی برو سر خونه زندگیت بفهمی جی خوردی دخترخاله عوضی من چون من مطلقه بودم انقدرررر صمیمی بودیم با ...

چرا واقعا این طوری هستن ادم ها 😓 درکشون نمیکنم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
😂😂😂😂یا خدا  

بخدا ولی خیلی دلم شکست حتی روز طلاق من جشن عقد گرفتن من شرایطم خیلی بد بود تازه از بیمارستان دراومده بودیم تیکه پاره امنیت جانی نداشتم با مامور رفتم محضر همه نگران من بودن خاله احمقم جشن گرف همه عمه هامم دعوت کرد اونام بخاطر من نرفتن بعد محضر بابام ناراحت شد گفتم بابا عب نداره ساناز عین خواهر منه خوشحالی اون خوشحالی منه بزار بعدا نگن بخاطر فلانی جشن نکرفتیم برا بچمون

به جون بچم اگه  یه لحظه حسادتشو کردم یا بدشو خواستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همین ماه پیش گفتم بیا برو دیپلمتو بگیر منم کمکت میکنم گفت نه خونه داری دوست دارم 

من اصلا تو باورم نمیگنجه الان خانواده ای قبول کنه بچه اش حداقل دیپلمش نگیره مگر اینکه مشکل مالی داشته باشه که جهازی که خریدن به نظر نمیاد مشکلی داشته باشن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
از اول براش راحت توضیح میدادی که اومدم دنباال کارام منتظر زنگم ، اگه اینقدر صمیمی هستی که تا تو جهاز ...

ن عزیزم صمیمیتی در کار نیست سر جریتان این ک زنگ زد ب خاستگارم دروغ گفت باهاش قهر کردم با این ک قصد ازدواج نداشتم اما کارش ابرو ریزی بود دوسال قهر بودیم خودشم اومد معذرت خواهی جهازشو ب کسی نشون نمیده حالا ک فهمیده من تو عروسیش نیستم ک جهازشو ببینم واس من میفرسته میگه ب کسی نشون نده😨😨😨😨😨در ضمن اگ اون حس صمیمیت داشت چرا بگه تو خاستگاریم حسادت کردی 

حالا اروم باش شما😉 من ی تبر پرت کردم از پشت سر بهش ناقص شد یا نه معلوم نیس😂😂😂😂

نه ووووولللل کنننن(به زبان نقی و تقی و اینا‌خوانده‌شود😁)😤😤😤😤😤میخوام برم سیاه کبودش کنم همچین با چکش بزنم تو‌مغزش همون مغز‌نوخودیش بپوکه😐😤😤😤😕😂😂😂اخه منم همچبن کساییو دورم دارم😐😂بغل گوشمونم هستن نه میتونیم قطع رابطه کنیم نه‌وصل رابطه🤨

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
من اصلا تو باورم نمیگنجه الان خانواده ای قبول کنه بچه اش حداقل دیپلمش نگیره مگر اینکه مشکل مالی داشت ...

والا یه دختری تو فامیل ما دختره از سوم راهنمایی گیر داد نمیخونم علاقه ندارم میخوام ارایشگری کنم خواهربزرگترش روانشناسی میخونه اینو هرکاری کردن نخوند وضعشونم خیلی خوبه فقط دوتا دختر دارن

بخدا ولی خیلی دلم شکست حتی روز طلاق من جشن عقد گرفتن من شرایطم خیلی بد بود تازه از بیمارستان دراومده ...

الهی😔😔😔😔ناراحت نباش کسی ک دل یکیو بسوزونه بد تاوان  میده 

من اصلا تو باورم نمیگنجه الان خانواده ای قبول کنه بچه اش حداقل دیپلمش نگیره مگر اینکه مشکل مالی داشت ...

من نمیدونم جاریم سیکل داره یانه...البته علت عدم ادامه تحصیلش لج مامانش بود...باهاش قهر کرد...به خاطر همین اونم مجبور شد زود ازدواج کنه...بعدم که هرچی پیگیرش شدم هی گفت سال بعد می رم سال بعد می رم الانم بچه دار شده دیگه خونه نشین شده...

والا یه دختری تو فامیل ما دختره از سوم راهنمایی گیر داد نمیخونم علاقه ندارم میخوام ارایشگری کنم خواه ...

بازم رفته دنبال دنبال یه هنر که اینده خوبی داره ولی اینکه سیکل بگیری بشینی تو خونه دور از ذهنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نه ووووولللل کنننن(به زبان نقی و تقی و اینا‌خوانده‌شود😁)😤😤😤😤😤میخوام برم سیاه کبودش کنم همچین ب ...

بخدا انقدر بدبخته و احمقه میره شبیه لوازم بقیه میخره نباشه سفارش میده 😕

ب مامانم گفت از کجا گرفتی فرشاتو مامانم ادرس داد بد گف نفیسه جان این فرشا برای خونه تازه عروس مناسب نیست 

یکی نیس بگه تو سرت تو زندگی دیگرانه