2777
2789
عنوان

كل خانوادم رفتن سفر خونه خالم اما به من خبرندادن دارم دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 126 پست
اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام ت ...

گلم قهر رفتار بالغانه نیست ،ناراحتی تو درک میکنم،ولی بهترین راهش اینکه برگشتن صحبت کنی و دلیلشو بپرسی که اگه مشکلی هست برطرف کنید یا شاید دلیل قانع کننده ایی داشتن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
حتما گفتن تو دیگه شوهر داری باید با اون باشی عروسی کردی؟؟؟

چطور اونيكي خواهرمم كه شوهرداره مرتب باهمن همين من گناه كردم فقط؟ تازه چقدرم كه شوهرم خوش سفر تره تااون

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينقدناراحتم همشونو بلاك كردم هم از تل هم شمارشونو بلاك كردم ديگه وقتي تو شادياشون زنگ نزدن ميخوام ت ...

خوب اینکارم خوبه .ولی باز نزار همسرت بفهمه البته بستگی به شناخت خودت داره.من همسرم خیلی ظرفیت داره وقتی بهش بگم ولی بعدا مشکل حل شه اصلا فراموش کرده انگار اون موقع فقط در حد درد دل برداشت میکنه.اگر گفتن چرا بهشون بگو.همسرت فکر میکنی می ذاشت باهاشون بری تنها .خودت فکرت به چیزی نمیرسه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من ب جای تو بودم میگفتم گوشیو بده ب مامان کلی حرف بارش میکردم بعدم میگفتم دیگه تا اخرعمرت رنگ منم نم ...

چقد خشن.فقط واسه ی مسافرت؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
ولی خداییش دیگه اگه خونواده خودتم بخوان تنهات بزارن آدم ازبین میره. برو قشنگ با مامانت خوووب گریه کن ...

با جمله اوليت خييييييلي موافقم اما با دومي نه. من خودموجلوشون كوچيك نميكنم بيخيال..دنيا محل گذره

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
گلم قهر رفتار بالغانه نیست ،ناراحتی تو درک میکنم،ولی بهترین راهش اینکه برگشتن صحبت کنی و دلیلشو بپرس ...

الان فقط شاید همین ارومش میکنه ولی اینکه سفرو‌زهر کنه درست نیست اول باید دلیل کارشونو بدونه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوب اینکارم خوبه .ولی باز نزار همسرت بفهمه البته بستگی به شناخت خودت داره.من همسرم خیلی ظرفیت داره و ...

نه همسرم نميذاشت تنهابرم امااگرخبرميدادن شايدهمسرم جورميكردباهم ميرفتيم يااصلاميگفت ممنون مانميايم.. لااقل بايدخبري ميدادن... شوهرم ٢شبه داره به مادرم زنگ ميزنه وهردوشب مامانم جوابشونميداد. بالاخره دليلش مشخص شد...يكي نفهمه فكرميكنه ميخاستن برن انگليس..شيرازرفتن كه اين قايم موشك بازيارونداشت

خانواده منم نمیدونم چرا با من خوش نیستن. منم انقد دلم گرفته بود میخواستم تاپیک بزنم. مثلا میبینی خواهرم مهمونی گرفته دقیقا انداخته زمانی که ما خونه مادرشوهرمیم تو شهرستان. یا مثلا تولد گرفتن بازم انداختن همون روزی که من نیستم با اینکه یه هفته از تولد گذشته بود حالا من باشم تولد نمیگیرن...کلا خیلی دلم گرفته

من ناراحتیمو بروز نمیدم کلا.خودمو جوری بار اوردم که اصلا نمیذارم کسی بفهمه که تونسته منو ناراحت کنه ...

منم همینجوری هستم عزیز.هم خیلی مغرورم هم دلم نمیخواد کسی رو ناراحت کنم.ولی خب برای خودم خوب نشد.فکر میکنم چه مجردیام چه الان کم اهمیت ترین عضو خونواده پدریم هستم

الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..