2777
2789

رفتنش مهم نيست فقط زورم ميگيره..دارم ازاين ميسوزم كه حتي مادربزرگ ودخترخاله هامم بردن اما به من خبرندادن تازه من بچه اي چيزي ام ندارم كه بهاد اذيتشون كنه😒 الان به خواهرم پيام دادم احوالپرسي كنم گفتم چخبركجاييد گفت توراه شيراز اول فكركردم شوخي ميكنه بعدفيلم وعكس فرستاد ديدم راست ميگه همشون توماشين بزن برقصن گفتم چرا به من خبرنداديد؟ گفت نميدونم والا 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشيد اينقدناراحت بودم كسيو نداشتم دردودل كنم تاپيك زدم. خداشمارو ازمن نگيره!! به شوهرم كه نميتونم بگم اخه ميترسم هم كوچيك شم پيشش هم باخانوادم بدبشه! چيكاركنم

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
ببخشيد اينقدناراحت بودم كسيو نداشتم دردودل كنم تاپيك زدم. خداشمارو ازمن نگيره!! به شوهرم كه نميتونم ...

چقد ناراحت ميشه ادم دركت ميكنم

اصن ب شوهرت نگوها چهار روز ديه همينو تيك ميندازه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

واقعااااا جای تعجب داره حتما باید یه دلیلی داشته باشن چه معنی ای میده که حتی خبر هم ندن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ببخشيد اينقدناراحت بودم كسيو نداشتم دردودل كنم تاپيك زدم. خداشمارو ازمن نگيره!! به شوهرم كه نميتونم ...

حق داری به شوهرت بگو یهویی شد به منم گفتن من گفتم نه

و خدایی که بشدت کافیست...