2777
2789
عنوان

تخمک گذاری،بارداری لطفا بیاین

97 بازدید | 12 پست

وقت تخمک گذاریم رو دقیقا نمیدونم اگه روز ۱۲تا۱۶قاعدگی هر شب نزدیکی داشته باشم چقد احتمال بارداری افزایش پیدا میکنه تو رو خدا ج بدینن.....

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم

شانس بارداری تو این روزا بالا، بسپر‌ به خدا عزیزم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهه اقدامم ولی نتیجه نداده خدا کنه این ماه نتیجه بده

انشاالله گلم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
نیاز به هرشب نیست از 11 تا 17 یک شب درمیان  از اون طرف 12 روز قبل پری بعدی هم داشته باش

از وقتی پاک شدم یک شب در میان دارم الان روز ده هست

۲۸بوده ولی ماه قبلی به هم ریخت دیر شد رفتم دکتر قرص کمک باروری داد بهم انشالا جواب بده

اگه همیشه سر وقت بودی الان بهم ریخته آماده باروری هستی منم اینطور شدم ماه بعدش باردار پس تا 20 دوره همون یک شب میان داشته باش ان شا الله که باردار میشی موقع رابطه هم به باردار شدن یا نشدن فکر نکن اصلا و استرس نداشته باشین خدا بخواد حتما میشه

اگه همیشه سر وقت بودی الان بهم ریخته آماده باروری هستی منم اینطور شدم ماه بعدش باردار پس تا 20 دوره ...

انشالا ممنونم عزیزم ولی دکتر متخصص بهم گفت تا سه چهار روز طبیعیه برا من ۱۸روز عقب افتاد شما چجوری بودین؟؟

انشالا ممنونم عزیزم ولی دکتر متخصص بهم گفت تا سه چهار روز طبیعیه برا من ۱۸روز عقب افتاد شما چجوری بو ...

من 6 روز 

18 یه کم زیاد برای همین دارو داده .فک کنم خیلی استرس داری که باردار میشم نمیشم بهم ریخته .آرامش داشته باش اینطور احتمال بارداری خیلی بیشتر ميشه عزیزم