خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو ماهه اقدامم ولی نتیجه نداده خدا کنه این ماه نتیجه بده
انشاالله گلم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
۲۸بوده ولی ماه قبلی به هم ریخت دیر شد رفتم دکتر قرص کمک باروری داد بهم انشالا جواب بده
اگه همیشه سر وقت بودی الان بهم ریخته آماده باروری هستی منم اینطور شدم ماه بعدش باردار پس تا 20 دوره همون یک شب میان داشته باش ان شا الله که باردار میشی موقع رابطه هم به باردار شدن یا نشدن فکر نکن اصلا و استرس نداشته باشین خدا بخواد حتما میشه
عزیزم اگه خواستی کیت تخمک گذاری استفاده کنی به محض دو خط شدنش اقدام کن من تجربه کردم روزی که دو خط پررنگ میشه همون روز علائم تخمک گذاری دارم نه ۲۴ ساعت بعدش.