2777
2789
ميتونم بپرسم چند وعده غذا ميخوره  چقد شيرميخوره

خیلی ریزه خواری داره دقیقا دکترای تغذیه هم تاکیدشون رو همینه مثلا حجم زیاد نمیخوره اما هر نیم ساعت یک ساعت یه چیزی میخوره در حد سه چهار تا قاشق مرباخوری  پودر بادوم درختی رو هم هر روز میدم شیر هم یکسره بعد غذا چسبیده به سینه ام 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم شیرم خیلی کمه ولی ساعتی دو ساعتی یه بار میچسبه بهم شیر میخواد خودم هم از بین دارم میرم از بس وا ...

عزیزم نذارشب اینهمه شیر بخوره.دخترمن دقیقا همین بود الان دندوناش داغووونه همش خراب همه دکتراهم میگنم فقط وفقط مال شیر شب هس

انقدر غصه میخورم که نگو

هر کجا باشم غمت هست....
اضافه وزن نداره؟

نه دخمل من خوش اشتهاست هزار ماشالا

شیر خودمو میخوره شیر خشک میخوره 

همه چی میخوره

وزنو قدش دکترش میگه عالیه خدارو شکر

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
نه دخمل من خوش اشتهاست هزار ماشالا شیر خودمو میخوره شیر خشک میخوره  همه چی میخوره وزنو قدش د ...

خداروشکر

مراقب باش اضافه وزن نگیره

مادر من که منو با کوه چربی رها کرد کلی سختی کشیدم تا به اندام ایده ال برسم

الانم وزن دخترمو مرتب چک میکنم که از نمودار استانداردش بالاتر و پایین تر نره

البته دختر من ۵ سالشه

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
خداروشکر مراقب باش اضافه وزن نگیره مادر من که منو با کوه چربی رها کرد کلی سختی کشیدم تا به اندام ا ...

خدا حفظش کنه چشم حتما

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
عزیزم نذارشب اینهمه شیر بخوره.دخترمن دقیقا همین بود الان دندوناش داغووونه همش خراب همه دکتراهم میگنم ...

این از بس شیرینی خورده همین الان دندون هاش خراب شدن نمیزاره هم درست تمییزش کنم 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏