2777
2789
عنوان

واکسن فلج اطفال

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 22 پست
تا حالا براش واکسن نزدی ؟ 

چرا تا الان هرچی داشته زدم 

واکسن یک سالگی و 18ماهگیش مونده اونا رو هنوز نمیدونم ببرمش یا نه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا تا الان هرچی داشته زدم  واکسن یک سالگی و 18ماهگیش مونده اونا رو هنوز نمیدونم ببرمش یا نه

اخه چرا نبری 

نبری بخواد بره مدرسه ثبت نامش نمیکنند چون قبلش باید بری سنجش اونجا مهر نمیکنند ورقشو برای ثبت نام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا نبری  نبری بخواد بره مدرسه ثبت نامش نمیکنند چون قبلش باید بری سنجش اونجا مهر نمیکنند و ...

میدونم

ولی یه کاریش میکنم

شاید پارتی پیدا کنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

گلبرگ عزیز شما واکسن فرزندت را زدی؟ آیا عوارض داشت؟ تب و درد؟

سلام عزیزم بله زدم اینقدر خوب بود ک موقع زدن هم یه گریه ی خیلی کمی کرد و تموم

یعنی اصلا متوجه نشد دخترم

نه تب نه درد نه عوارض هیچیییی نداره این واکسن

دخترم ۱۶ ماهشه تو دست راستش زد گفت بهتر از پا هست 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا