2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین😢😢😢

284 بازدید | 12 پست

سلام

بچه ها من هفته دهم بارداریم.از دیروز هی کمر درد پریودی داشتم.ولی میگرفت و ول میکرد.الان از صبح ک بیدار شدم درد میکنه .لکه بینی یا خونریزیم ندارم

دارم میمیرم از استرس😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

استارتر عزیز من شب های بارداریم خیلی وقت ها بیخواب میشدم گاهی تصمیم می گرفتم حالا که خوابم نمی بره یه کار مفیدی انجام بدم بعضی شب ها نماز شب می خوندم آرامش عجیبی پیدا می کردن خیلی از استرس هام کمتر میشد. وقتی با خدا حرف می زدم آروم میشدم.

اگه کسی دوست داره در مورد نماز شب بیشتر بدونی به این صفحه بیا...

مطالب خوبی داره:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2409019/تا-به-حال-در-مورد-فواید-نماز-شب-فکر-کرده-اید?page=1

باور کن وقتی ازت نمی گیره فقط یک ربع - اما مطمئن باش بعد از اون دنیات تغییر خواهد کرد

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
نگران نباش این دردا تقریبا طبیعیه... ولی اگه خیلی شدیده حتما یه دکتر برو

باشه عزیزم ممنون.ن شدید نیست زیاد.الان خیلی بهتر شدم

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد.... استارتر عزیز من شب های ...

🌹🌹🌹

حتى اگر لكه بينى هم داشتى نترس استراحت كن شياف هم اگر داد استفاده كن دكتر من خارجيشو داد گرون هست ام ...

ممنون عزیزم😘الان خیلی بهتر شدم.درد ندارم اگه باز شروع نشه

بچه ها جون از کلینیک کمک بگیرین.کارشناساش راهنمایی میکنن. این لینکشه

ممنونم عزیزم.پرسیدم ازشون امروز جوابمو دادن😘