2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه درسم تموم شده یه ۵ ماه تو خونه ام الان میخواد کارم درست بشه برم سرکار عذا گرفتم خیلی پیشم سخ ...

خيلي سخته من كه انرژي ندارم تو اين سرما برم و خسته بيام و تازه كاراي خونه

چه بد تايمي تموم ميشه دم عيد ادم ذهنش مشغوله سخت ميشه كاشكي حداقل بعد عيد بود 

اره دقیقا تا ادم بیاد عادت کنه تعطیل عیده دوباره میری استراحت بعد دوباره دل کندن از خونه سخته

شادمانی همه جا پشت در است،در گشودن هنر است.

من پارسال آذر برگشتم سر کار. اسم دخترم میومد هق هق گریه میکردم. دلم یه حالی می شد. میخواستم پیش دخملم باشم. بچه ها بی پناهن. مامانشون رو میخوان. الان که 19 ماهش شده صبح ها سختشه که ببرمش خونه مامان جونش. همش میخواد پیشم باشه. بمیرم براش. اگه به پولش احتیاج نداشتم عمرا اگه میرفتم سر کار

من پارسال آذر برگشتم سر کار. اسم دخترم میومد هق هق گریه میکردم. دلم یه حالی می شد. میخواستم پیش دخمل ...

عزيززم اره خيلي سخته بچه رو هرروز بلند كني ببري بيرون پرستاراهم كه قابل اطمينان نيستن يكي بياد خونه

من پارسال آذر برگشتم سر کار. اسم دخترم میومد هق هق گریه میکردم. دلم یه حالی می شد. میخواستم پیش دخمل ...

من بیکارم تو خونه دارم ارشد میگیرم بچم شش ماهه اس بنظر شماها خوبه سرکار رفتن ؟میگم کار پیدا بشه کمک خرجی باشه برا شوهرم اخه کل درامد روهم ۲ تومن با دوتا بچه سخته واقعا...دودلم بین خانه دار بودن و مادری کردن و رسیدگی به خودم و تفریح و سرکار رفتن و یاخستگی و بی نظمی نهار و ول کردن بچم پیش این کس و اون کس و...