پایین همه عکسابا2توشاسیااسم آتلیه باشمارشوثبت کرده بااینکه کوچیک نوشته شده ولی خیلی اعصاب خوردشده که این همه پول گرفته همچین کاریم کرده حداقل یدونه عکسومینوشت نه۱۰تاشو..
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
البوم من چاپیه ننوشته ولی ی جا وسط شیشه جلوی ماشین عروس لوگوی اتلیه رو زده😑😑😑😑😑😑😑خاااوک
برا ما وقت ورود ب تالار یهو فیلم قطع میشه تبلیغ آتلیه میاد.یکی از حساس ترین بخشا
سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن،گریه کردن زیر باران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن،گریه کردن زیر باران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟