یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اصلا به بچه کسی حسی ندارم پس ترجیح میدم بچه خودمو بیارم الان مادره ۲تا بچم جونمو برای بچه هام میدم اما بچه دیگران نه متاسفانه پس میرم بچه خودمو بر میدارم اینیم که بزرگ کردم میدم سره صاحبش 🤗
تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
دقیقا یاد اون دو موردی افتادم که اومده بودن ماه عسل .اولی بچه ها کوچیک بودن به نظرم بهترین کار رو کردن این که هر بچه ای همونجا که بود مونده بود ولی ارتباط خیلی تنگاتنگی با هم داشتن حتی یادمه گفتن یه مدت هم با هم توی یه اپارتمان زندگی کردن بعد بچه ها رو اروم اروم جا به جا کردن ولی هنوز همه با همن . دومی بجه ها بزرگتر بودن گفتن الان واقعیتو میدونن و با هم در ارتباطن ولی هر کس همونجا که بوده مونده تا بعد بچه ها خودشون هم بزرگتر بشن بتونن تصمیم بگیرن این اتفاقا خیلی نادر هست ولی وقتی بیفته واقعا رنگ زندگی اون خانواده عوض میشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اونروز که من زایمان کردم هییییچکس تو بخش طبیعی زایمان نکرد 😂😂 تا موقع ترخیصم 😊 تازه وقتی دنیا اومد زود دادن بغلم . امکان عوض شدنش نبود . اگر نه قبل زایمان همیشه ترس عوض شدنشو داشتم 😐
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....