الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دختر بزرگم ۵ سالشه متولد تیر ماهه اول خیلی قشنگ نبود اما الان خیلی شیک و ناز شده اما دختر کوچیکم ۲۰ آذر به دنیا اومده از همین الان خیلی نازه سر کوچیکه هلو زیاد خوردم
عزیزم همه مادرا فکر میکنن بچه خودشون بهترین و بانمک ترین بچس. چه سوالیه اخه😒
آی گفتی
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
دیماه حامله شدم، پسرم گلوله نمک وخنده رو بود وهمچنان هست، شکلات در بارداری زیاد خوردم البته مراقب دنداد ودیابت باش، بشدت تولیدسروتونین را افزایش میده یعنی هورمونیکه منجر بشادی میشه،برای جنین ارامبخش وشادی بخشه بخصوص درسه ماهه اول،مطالعه کرده بودم خوردم وموثریودروزی سه تا شکلات کاکائویی خوردم
ولی از هر مادری بپرسی میگه بچه ی من خیییلی بامزه و قشنگ و گوله نمک و از این حرفاس
یعنی تو چشم پدر و مادر اینجوریه بچه هر مدلی باشه به نظر پدر و مادرش از هر لحاظ درجه یک و شیرینه
درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم! "اولحسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر میایستدخودش و فرزندانش شهید میشوندهزینه انتخابش را میدهدو به چیزی که نمیخواهد تن نمیدهداز آب میگذرد، از آبرو نه" دوم : یزیدهمه را تسلیم میخواهد مخالف را تحمل نمیکندسرِ حرفش میایستد نوه پیغمبر را سر میبرد بیآبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که میخواهد برسد"سوم:عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را میخواهد هم خرماهم دنیا را میخواهد هم آخرت هم میخواهد حسین (ع)را راضی کند هم یزید راهم اماراتِ ری را میخواهد، هم احترامِ مردم رانه حاضر است از قدرت بگذرد، نه از خوشنامیهم آب میخواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی استکه به هیچکدام از چیزهایی که میخواهد نمیرسد، نه سهمی از قدرت میبرد نه از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم