2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 107 پست
نماز برای آرامش یا حرف زدن با خدا صرفا نیست . در درجه اول یعنی نشون بدیم تسلیم دستوراتشیم .مثل یه س ...

میگم که،هر کی خدای خودشو داره اون طوری که احساسش میکنه.به نظر من یه نگاه به این دنیا کهکشان بندازین،هیچ کی منکر این همه نظم و ناظم نیس،اما این اجبار که حتما از طریق نماز عبادت کنیم رو کی گفته،یعنی بقیه ادیان که طور دیگه عبادت میکنن بلاتکلیفن

من نمیخونم دوست دارم بخونم.یکبارمیخونم میگم چی شد دیگه تکراریه دیگه.ازهمه بدتر از وضو متتفرم اگه یه ...

شما عزیزم بدون وضو شروع کن تا محبت نماز شمارو جلب کنه بعد کم کم وضو بگیر اگر بخوای میشه ولی ادامه نده که نخونی باور کن کسی بعدا برات نمیخونه

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که،هر کی خدای خودشو داره اون طوری که احساسش میکنه.به نظر من یه نگاه به این دنیا کهکشان بندازین، ...

اگه کسی دین اسلام و انتخاب کرده باشه و قرانو قبول داشته باشه گفته تعبد و بندگی و احترامتونو با نماز نشون بدید که برای خودتونم به دلایلی بهتره .

اگه این دینو انتخاب نکردی هر جور راحتی .ولی در کل دین داشتن بهتر از بیدینیه چون تابع اون ایدئولوژی و راه روش خاص میشی و امکان گمراهی کمتره به خواست خدا.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم خانمی گلم درسته پدر خدا بیامرزم میگفت زمان جوانی ما اینقدر که مردم به عشق خود خدا نماز میخونند الان این طور نیست همه از رو ترس از جهنم شب اول قبر این چیزاست کاش بفهمیم نماز برا خودمونه برا این که اروم بگسریم ب ا اینه که گره های و مشکلات این دنیا را برامون اسونتر میکنه نمازی که بر حسب عادت باشه که فایده نداره بعد ببین به هر حال اگه بخونی جایکاه خودت بالاتر میره خودت ارومتر میشی کلا حال خوبی داره گلم الان خیلیا با لباس دین و نماز همه کاری میکنند دلیل نمیشه که عزیزم از قدیم هم بوده اینا بد جور بتید جواب خدت را بدند که دین خدا را پلی برای رسیدن به اهداف شومشون قرار دادند در ضمن شمر هم نماز خون بود می بینی که چه کردند اصلا قضاوت ما ادما دست خداست بس ولی برای ارامش خودت بخون ببین چه میشه 

همه چی درست میشه 
نمیتونم اینجوری خودمو قانع کنم.میدونم کارم اشتباست

خوب بهتره که نخونی 

بخدا به خودش قسم اگر نماز بخونی یه چیزی بدست میاری که هیچوقت نداشتی ولی این کم کم بدست میاد و نباید عجله کنی 

من روزی ۱۲۰۰ صلوات میفرستم اوایل تاثیر نداشت بعدها باعث شد خیلی گناهان ترک بشه 

باید به قلبت فرصت بدی

خدایا شکرت 

لعنت ب شیطان,  من هی میگم میخونم میرم حموم غسل میکنم لباس تمیز میپوشم دوروز میخونم بعد تنبلیم میگیره اینبار گفتم از اول ایام فاطمیه میخونم گوشیومیزاشتم رو زنگ نماز صبحو اول وقت میخوندم یروز ناهار پختنم طول کشید قبل ناهار نخوندم بعدشم خسته خوابیدم بیدار شدم عذاب وجدان داشتم اما بازم این شیطون مغلوبم کرد الان2روزه باز نخوندم

خواهش میکنم برام دعا کنید نمازامو سروقت و باحضور قلب بخونم

چقدر قشنگ حرف میزنی.حرفات به دلم نشست

ممنون گلم عزیزم خانمی من از نماز خوندن خیلیا چیزا دستگیرم شد گلم ببین هر جی خدا گفته دستور داده مطمین باش بی دلیل نیست ان عاشق بندهاشه ان از پدر مادرمون بیشتر هوای ما را داره من عاشقانه پدرم را دوست داشتم بسیار زیاد الان ۲۸ روزه فوت شدند تنها چیزی که منو اروم میکنه همینه که براشون نماز قران میخونم ان موقع حس میکنم کنارمه داره کیف میکنه به خدا راست میگم اگه این نماز قران نبودشاید من به خاطر فوت پدرم دیوانه میشدم ولی از برکت خود نماز الان اروم هستم و پدرم را حس میکنم من هر موقع بی پول میشم تا نماز امام جواد میخونم شوهرم پول دستش میاد از این واضحتر پس بدون نمازو خدا گذاشته تا راحتتر تو این دنیا زندگی کنی وگرنه چه احتیاجی داره به نماز من تو گلم خدا کیف میکنه بندش عبادتشو کنه لذت میبره بعد خود نماز منبهع انرژی هستش نور و هاله دور خودت سفیدتر میشه عشقم االبته نمازی که برا خود خدا بخونی نه از ترس عادت 

همه چی درست میشه